Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. in ce zone loveste aerul tropical, cand si unde se anunta ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. in ce zone loveste aerul tropical, cand si unde se anunta ploi

Caldura tropicala incepe sa-si faca tot mai bine simtita prezenta in Romania. Meteorologii anunta temperaturi ridicate, anormale pentru aceasta perioada, canicula instalandu-se, in urmatoarele zile, in mai multe regiuni. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO! Vreme ALARMANTA de saptamana viitoare

Temperaturile se vor mentine ridicate in perioada 13-19 august, vremea fiind in general frumoasa, dar calduroasa la amiaza in mare parte din tara. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 34.

Prognoza meteo: Saptamna ncepe cu vreme frumoasa. De miercuri vin ploi si descarcari electrice

Meteorologii anunta ca saptamana viitoare incepe cu o vreme frumoasa si cu temperaturi care se vor incadra intre 28 si 34 de grade, scrie Mediafax. insa, de miercuri, vremea se schimba usor si apar ploile cu descarcari electrice in regiunile de Nord, Centru si Vest ale tarii.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: vremea va continua sa se incalzeasca

Vremea va continua sa se incalzeasca in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de aparitie a ploilor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare atat la jumatatea acestei saptamani, cat si din data de 19 august, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) pentru intervalul 13 - 26 august 2018, publicata luni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum se anunta vremea la inceputul toamnei

Meteorologii au publicat estimarea meteo pana in 10 septembrie 2018. Vremea 13 - 20 august 2018 in cea mai mare parte a tarii va fi mai cald decat ar fi in mod normal in aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )