Libnet.ro
UNICEF

11:45

PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani. Va ploua zilnic in toata tara in perioada 27 - 30 octombrie

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani. Va ploua zilnic in toata tara in perioada 27 - 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie. continuă pe Adevărul

Temperaturile scad pana la 0 grade. ANM a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Prognoza meteo: vine iarna grea peste Romania. Cat de frig se anunta si cand loveste urgia, cum va fi in ianuarie

Avertismentele specialistilor in meteorologie cu privire la iarna grea care se anunta in urmatoarele luni devin tot mai serioase. Vom avea parte de fenomene severe, cu episoade de ger, posibile ninsori abundente si cel putin doua viscole.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )