Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Vremea va fi calda, dar vin ploile

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Vremea va fi calda, dar vin ploile

Prognoza tara Marti 24 aprilie) Vremea va fi deosebit de calda, dar va deveni, in general instabila, in majoritatea regiunilor. indeosebi pe parcursul zilei, in jumatatea de nord a tarii si pe arii. continuă pe Antena3

Prognoza meteo. Vremea se schimba radical! Ce ne asteapta in zilele urmatoare

Vremea in saptamana 23 - 29 aprilie. Meteorologii de la ANM au dat prognoza meteo pentru ultima saptamana din luna aprilie. Va fi soare, dar, din pacate,nu vor lipsi ploile torentiale insotite de.

Prognoza meteo. Vremea se schimba radical. Cu cat scad temperaturile

Prognoza tara Marti 24 aprilie) Vremea va fi deosebit de calda, dar va deveni, in general instabila, in majoritatea regiunilor. indeosebi pe parcursul zilei, in jumatatea de nord a tarii si pe arii.

Prognoza meteo. Vremea se schimba radical

Prognoza tara Marti 24 aprilie) Vremea va fi deosebit de calda, dar va deveni, in general instabila, in majoritatea regiunilor. indeosebi pe parcursul zilei, in jumatatea de nord a tarii si pe arii.

Prognoza meteo: Vreme calda cu temperaturi de pna la 30 de grade, dar si averse cu tunete si fulgere n urmatoarea saptamna

Vremea va fi mult mai calda saptamana viitoare in cea mai mare parte a tarii, temperaturile urmand sa atinga valori de pana la 30 de grade Celsius, mai ridicate cu 8-10 grade decat ar fi normal pentru aceasta perioada, dar nu vor lipsi nici aversele si descarcarile electrice, a declarat duminica, pentru Agerpres, Teodora Cumpanasu, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie: Temperaturi de vara, dar si averse

Meteorologii au oferit prognoza meteo pentru saptamana 23-29 apriliesi sustin ca vor fi temperaturi de vara, cu maxime si de 30 de grade Celsius. Astfel, vremea va continua sa se incalzeasca,.

Vreme deosebit de calda in tara si in Capitala. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Administratia Nationala a Meteorologiei a anuntat ca pe parcursul weekendului, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile se vor situa peste cele normale lunii aprilie. Sambata, la nivelul intregii tari,.

Prognoza meteo: vreme ciudata in Romania. Cat de cald se anunta, cand lovesc ploile si unde va fi frigin luna mai

Dupa cateva zile cu furtuni si precipitatii, vremea se indreapta. Meteorologii anunta temperaturi cu mult peste normalul perioadei, astfel ca in unele zone se vor inregistra si 29 de grade.

Cum va fi vremea in vacanta de 1 Mai. Prognoza meteo pe doua saptamani

Vremea de 1 mai va fi mai calda decat normalul acestei perioade, cu maxime de pana la 29 de grade Celsius, au anuntat meteorologii. Potrivit prognozei transmise de Administratia Nationala de Meteorologie pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturi ceva mai scazute vor fi dupa 2 mai.

Prognoza meteo pentru saptamana 23-29 aprilie.Vreme tot mai calda, temperaturile se apropie de 30 de grade

Vremea isi va continua tendinta de incalzire, urmand sa se inregistreze temperaturi resimtite similare cu cele din august, mai degraba, decat pentru finalul lunii aprilie. Meteorologii anunta temperaturi.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Meteorologii au dat publicitatii prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, valabila in perioada 23 aprilie - 6 mai. Astfel, vremea va fi in general calda, cu valori mult mai ridicate decat cele climatolo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )