Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prognoza meteo: Vremea se incalzeste. Cand va fi lovita Romania de un val de frig, unde se anunta lapovita si ninsori

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se incalzeste. Cand va fi lovita Romania de un val de frig, unde se anunta lapovita si ninsori

Vremea se va incalzi duminica, urmand a se inregistra valori diurne usor mai ridicate decat cele climatologic specifice datei, in regiunile intracarpatice, si apropiate de acestea in restul zonelor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), maximele vor urca pana la 20 de grade. La mijlocul saptamanii viitoare, un val de frig dinspre nord-estul Europei loveste iar Romania. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi, 28 martie. Unde se anunta bruma si inghet

Astazi, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Mximele nu vor depasi 14 grade in sudul estul Romaniei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand se incalzeste

Vremea incepe sa se incalzeasca incet de vineri. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vineri, 29 martie, valorile termice diurne se vor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1-22 aprilie. Ce ii asteapta pe romani in a doua luna de primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru luna aprilie, intervalul 1 22 aprilie 2018. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aprilie, cea de-a doua luna de primavara.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Duminica, 31 martie, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in sudul si sud-estul tarii si mai mult senin in restul teritoriului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-7 aprilie. Temperaturile vor scadea cu 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a a realziat prognoza pentru perioada 1-7 aprilie. Sambata va fi vreme frumoasa si temperaturi ridicate. in Capitala s-au inregistrat 18.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 28 martie. Meteorologii continua cu vestile proaste

Joi, 28 martie, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi din martie

Duminica, 31 martie, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in sudul si sud-estul tarii si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Simbata, 30 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul si sud-estul tarii, unde va fi variabil, cu innorari pe parcursul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor specifice datei in vest, sud-vest si in centru, in timp ce in restul zonelor vor fi usor mai coborate decat acestea. Cerul va fi variabil, cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )