Libnet.ro
UNICEF

07:45

Programul Casa Verde 2020. Ce s-a intamplat cu cele 13 milioane de euro din fondurile europene

Playtech Playtech,
Programul Casa Verde 2020. Ce s-a intamplat cu cele 13 milioane de euro din fondurile europene

Programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) inca nu a ajutat niciun cetatean sa isi produca singur energia din surse curate. Viteza cu care AFM deruleaza proiectul este una redusa si niciun sistem fotovoltaic nu a fost inca instalat, anunta Greenpeace. Programul Casa Verde 2020 Anuntat la mijlocul lui 2018, programul Casa . continuă pe Playtech

Greenpeace Romania: Programul Casa Verde nu are niciun beneficiar, nu a fost instalat nici macar un sistem fotovoltaic

Greenpeace Romania acuza ca programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) nu a ajutat inca nici macar un cetatean sa devina prosumator, adica sa isi produca singur energia din surse curate. Aceasta in conditiile in care programul a fost anuntat la mijlocul lui 2018. Greenpeace Romania mai spune ca potrivit informatiile furnizate de AFM si de Ministerul Lucrarilor Publice, peste 13 milioane de euro sunt alocati in proiect unor cheltuieli colaterale precum dezvoltarea unei platforme informatice, publicitate sau salariile echipei de proiect.

Greenpeace acuza ca Programul Casa Verde are cheltuieli mari cu rezultate zero: Niciun cetatean nu a devenit prosumator

Anuntat la mijlocul lui 2018, programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) nu a ajutat inca nici macar un cetatean sa devina prosumator, adica sa isi produca singur energia din surse curate, acuza ONG-ul Greenpeace Romania.

GREENPEACE: Programul Casa Verde Fotovoltaice nu a ajutat niciun cetatean sa devina prosumator

Programul Casa Verde Fotovoltaice al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), anuntat la mijlocul anului 2018, nu a ajutat inca nici macar un cetatean sa devina prosumator, adica sa isi produca singur energia din surse curate, afirma reprezentantii Greenpeace.

Programul Casa Verde Fotovoltaice nu a ajutat

Programul Casa Verde Fotovoltaice, al Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), nu a ajutat inca n.

Risipa de 13 milioane de euro din bani europeni la programul Casa Verde - Fotovoltaice: Nici macar un beneficiar nu a fost ajutat sa produca singur energia din surse curate

Reprezentantii Greenpeace aduc critici dure privind felul in care se deruleaza programul Casa Verde - Fotovoltaice derulat de catre Administratia Fondului de Mediu. Astfel, acestia arata ca nici macar un.

Sotul judecatoarei din Mures, care s-a sinucis anul trecut, a fost gasit mort in casa. Ce s-a intamplat cu barbatul

Cazul socant din Mures, din urma cu un an, cand o judecatoare s-a sinucis, se repeta si in prima luna din 2020. Barbatul a fost descoperit fara suflare chiar de fiul celor doi, care a alertat autoritatile. De asemenea, reamintim ca judecatoarea a murit cateva zile mai tarziu, pe patul de spital, dupa ce a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )