Libnet.ro
UNICEF

16:30

Programul meciurilor de joi in Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor de joi in Europa League

Seara de joi este dedicata meciurilor retur din saisprezecimile Europa League. Vedeti mai jos programul complet. continuă pe Online Sport

Rezultatele meciurilor de joi in Europa League

Seara de joi a fost dedicata meciurilor retur din saisprezecimile Europa League. Vedeti mai jos programul si rezultatele.

FCSB, umilinta istorica la Roma. Trupa lui Dica, eliminata din Europa League

Echipa de fotbal FCSB a fost eliminata din Europa League dupa ce s-a inclinat cu scorul de 5-1 3-0) in meciul cu Lazio Roma, disputat joi, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, in mansa a doua a saisprezecimilor de finala ale competitiei.

LAZIO ROMA - FCSB (STEAUA) LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM PROTV TELEKOM - VIDEO

LAZIO ROMA - FCSB STEAUA) LIVE in EUROPA LEAGUE. LAZIO ROMA - FCSB este LIVE VIDEO pe PROTV si TELEKOM SPORT de la ora 20:00 si ONLINE STREAM pe aplicatii. Fundasul roman.

FCSB paraseste Europa League umilita de Lazio

FCSB nu doar ca n-a reusit sa se califice in optimile Europa League, dar a pierdut la scor returul cu Lazio de pe Olimpico in urma unui 5-1 care va ramane trecut in cartea de rusine a prezentelor romanesti in cupele europene.

FOTO Europa League: Lazio - FCSB 5-1! Umilinta totala la Roma pentru echipa lui Nicolae Dica

In saisprezecimile de finala ale Europa League, Lazio a distrus-o pe FCSB la Roma, scor 5-1, intrcand fara emotii infrangerea din tur.

EUROPA LEAGUE. LAZIO ROMA - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Surpriza uriasa produsa de Steaua

LAZIO ROMA - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM Italianul Cristiano Bergodi, fostul antrenor al echipei Steaua, a declarat ca nu se astepta ca Lazio sa piarda la Bucuresti 0-1), cu FCSB, in prima.

LAZIO ROMA - FCSB (STEAUA) LIVE in EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO. Steaua spera la calificare

LAZIO ROMA - FCSB STEAUA) LIVE in EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dica, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca agresivitatea si cel putin un gol marcat cu.

Ce sa joci astazi pe meciurile din Europa League

Cinci meciuri, cinci pariuri pentru meciurile de astazi din Europa League. De jucat ca pariuri simple sau ca un bilet multiplu. De aici.

Unde e FCSB fata de favoritele la Europa League

FCSB a obtinut o victorie importanta cu Lazio si diseara se poate califica in optimile Europa League. Casele de pariurio vad cu sansa a doua: cota pentru a merge mai departe e de 2. 30, diferenta nefiind mare: Lazio are 1. 62! Lucrurile nu stau la fel pentru castigarea trofeului, unde FCSB are cota 100, fata de 17 a italienilor.

Cum sta FCSB fata de fortele din Europa League

FCSB poate merge din nou in optimile Europa League. in ciuda succesului din tur cu Lazio, casele de pariuri ii dau sansa a doua diseara: cota de calificare e 2. 30, nu departe de a italienilor, care au 1. Pentru castigarea competitiei, ros-albastrii au o cota uriasa: 100, in timp ce adversarii de azi au 17.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )