Libnet.ro
UNICEF

18:45

Programul Noua Casa intra in vigoare din 15 august. Normele de aplicare vor fi aprobate pe ultima suta de metri

Adevărul Adevărul,
Programul Noua Casa intra in vigoare din 15 august. Normele de aplicare vor fi aprobate pe ultima suta de metri

Programul Noua Casa intra in vigoare pe 15 august, dupa ce normele de aplicare vor fi aprobate in sedinta de Guvern de saptamana viitoare, cel mai probabil joi sau vineri, cu 1-2 zile inainte de termenul de 15 august. continuă pe Adevărul

Toti romanii trebuie sa afle asta. Ce se intampla din 15 august cu programul Noua Casa

Saptamana viitoare ar putea fi aprobate normele de aplicare pentru programul Noua casa de catre Guvern. in aceste conditii programul va putea incepe din 15 august a declarat Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM). Iata ce conditii noi sunt prevazute in acest program fata de Prima casa.

Nancu: Programul Noua Casa va fi operational la 15 august; normele sunt in prag de avizare

Programul Noua Casa va fi operational la 15 august, in conditiile in care normele de aplicare vor fi aprobate saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, a afirmat miercuri Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), potrivit Agerpres. Normele sunt in prag de avizare. Noi speram ca saptamana viitoare normele sa intre in aprobare de sedinta de Guvern, iar la 15 august programul va fi operational. incercam sa incurajam noile constructii. Fata de fostul program Prima Casa am mai marit plafonul la 70. 000 de euro. Trebuie sa incurajam si romanii care au un venit mai mare, dar si dezvoltatorii sa ofere niste conditii superioare, a afirmat Dumitru Nancu, la intalnirea COAL-live!, la care au participat antreprenori si reprezentanti ai autoritatilor, organizata de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali COAL).

Programul Noua Casa, operational la 15 august. Normele de aplicare vor fi aprobate saptamana viitoare

Cei care vor sa-si cumpere locuinta prin programul Noua Casa trebuie sa stie ca programul va deveni operational de la data de 15 august, iar normele de aplicare vor urma sa fie aprobate in sedinta de.

Programul Noua Casa a fost lansat: Legea a fost publicata in Monitorul Oficial

Programul Noua Casa a fost publicat in Monitorul Oficial. Fostul program Prima casa, transformat apoi in O familie, o casa si devenit acum Noua casa, va avea doua plafoane: de 70. 000 si.

Business report: Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral. Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta. Cand debuteaza programul Noua Casa. Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid

Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral * Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta *Liban, perla Orientului, a ajuns in colaps: carnea a devenit un lux, inflatia a scapat de sub control, iar energia este rationalizata * Hotelurile din Romania: aproape o treime dintre angajati - concediati * Guvernul vrea sa dea inca jumatate de miliard de lei catre PNDL * Codirlasu: Masurile BNR - in linie cu cele din plan international* Cand debuteaza programul Noua Casa. Avalansa de cladiri de birouri scoase la vanzare in Bucuresti * Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid. Care sunt sansele Romaniei in cursa pentru vaccin.

Programul Noua casa a fost publicat in Monitorul Oficial

Programul O familie, o casa, fosta Prima casa, s-a transformat in Noua casa apoi a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial.

Anunt oficial. Cand debuteaza programul Noua Casa

Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM),.

Franta culturala reinvie: Liber la concerte de peste 5000 de persoane, din 15 august!

Reprezentatiile culturale spectacole, concerte, festivaluri) cu o participare de peste 5000 de persoane se pot desfasura in mod liber de la 1 septembrie, in Franta. De asemenea, ele sunt permise in anumite.

Dorian Popa, ce extravaganta. E uluitor ce si-a luat in noua casa

Dorian Popa nu conteneste in a-si uimi fanii cu alegerile extravagante pe care le face. De curand, artistul si-a decorat piscina intr-o maniera inedita. Parerile internautilor au fost impartite. Mai multe detalii, in continuare. Dorian Popa, o noua aroganta Dorian Popa este unul dintre cei mai indragiti artisti de noi, bucurandu-se de validare si sustinere .

PE 15 AUGUST: China si S.U.A discuta revizuirea acordului comercial si aplanarea conflictelor

Oficiali ai SUA si ai Chinei vor examina prima etapa a acordului lor comercial in timpul unei videoconferinte care va avea loc pe 15 august, au spus doua persoane familiare cu planurile, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )