Libnet.ro
UNICEF

01:05

PROIECT DE LEGE PENTRU: Desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECT DE LEGE PENTRU: Desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere

Scopul unirii CNVM, CSA si CSSPP intr-o singura entitate a fost de a facilita si transfera sectoarele pietei de capital, a asigurarilor si a pensiilor private in competenta BNR, potrivit initiatorilor proiectului Trei deputati ALDE au initiat un proiect de lege prin care doresc desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile, respectiv Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP). continuă pe Ziarul Bursa

Proiect de lege pentru desfiintarea ASF si reinvierea CNVM

Deputatii ALDE Daniel Olteanu, Adrian Mocanu si Alexandru-Stefan Baisanu au initiat un proiect de lege prin care vor desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si reinfiintarea fostelor autoritati care supravegheau sectorul financiar.

ALDE spune ca nu sustine proiectul de lege pentru desfiintarea ASF, chiar daca a fost initiat de proprii deputati

Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE) se delimiteaza categoric de orice tentativa de a destructura Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), transmit reprezentantii partidului intr-un drept la replica adresat Wall-Street. ro, dupa.

PROIECT DE LEGE: Desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere

Trei deputati ALDE au initiat un proiect de lege prin care doresc desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile.

ALDE cere desfiintarea ASF, care gestioneaza si piata pensiilor private

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) cea care reglementeaza si supravegheaza piata pensiilor private, cea a asigurarilor si pe cea de capital, ar putea fi desfiintata, la propunerea a trei deputati ALDE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3389 seconds )