Libnet.ro
UNICEF

17:45

Proiect de lege propus de PSD, dupa cazul de la Caracal: Patrunderea intr-o locuinta fara mandat daca exista suspiciuni ca un om este in pericol

Adevărul Adevărul,
Proiect de lege propus de PSD, dupa cazul de la Caracal: Patrunderea intr-o locuinta fara mandat daca exista suspiciuni ca un om este in pericol

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea a depus, in Parlament, un proiect legislativ care vizeaza permisiunea oricarei persoane de a patrunde intr-o locuinta, fara mandat de perchezitie domiciliara, atunci cand exista suspiciuni ca viata unei persoane este in pericol sau ca aceasta a fost rapita. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Document-soc in cazul Caracal. Manevra revoltatoare a procurorilor

Procurorul din cazul Caracal a deschis dosar penal abia dupa ce a urmarit o emisiune la televizor, nu dupa ce Alexandra a sunat la 112. Asta rezulta dintr-un document prezentat, miercuri, de Razvan Dumitrescu,.

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Expertii INML au finalizat analiza probelor ADN in cazul Caracal. Raportul a fost trimis procurorilor DIICOT

Oficialii Institutului National de Medicina Legala INML) au informat Ministerul Sanatatii, in seara zilei de vineri, 16 august, caraportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT.

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT, informeaza surse de la nivelul Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Politist BATUT in plina strada de doi indivizi nemultumiti de cum s-a intervenit in cazul CARACAL

Incident grav in plina strada. Un politist bucurestean aflat in concediu la Tecuci a fost atacat de doi indivizicare i-ar fi reprosat modul in care au intervenit autoritatile in cazul Caracal. Cei.

Sinteza zilei. Adevarul iese la iveala in cazul Caracal. Declaratii cutremuratoare ale victimelor retelelor

In aceasta seara, de la ora 21. 00, adevarul iese la iveala in cazul Caracal. Victimele retelelor de prostitutie si proxenetism rup tacerea. Cine l-a asasinat pe seful unei retele care se hotarase sa spu.

Raport publicat de Alexandru Cumpanasu: Dosar penal abia dupa ce un procuror DIICOT a vazut la TV o stire despre disparitia Alexandrei Neregulile constatate in cazul Caracal

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a publicat un raport care arata ca anchetatorii au aflat cu cinci ore inainte de patrunderea in locuinta suspectului ca numarul de pe care fata a sunat la 112 apelase in luna mai telefonul lui Gheorghe Dinca, potrivit news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )