Libnet.ro
UNICEF

11:02

Proiect de OUG: 200 de medici care au terminat rezidentialul vor fi distribuiti catre spitale Raed Arafat: Ulterior, vor putea sa aleaga posturile unde vor sa mearga, fara concurs (VIDEO)

B1 B1,
Proiect de OUG: 200 de medici care au terminat rezidentialul vor fi distribuiti catre spitale Raed Arafat: Ulterior, vor putea sa aleaga posturile unde vor sa mearga, fara concurs (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a popus joi, in debutul sedintei de Guvern, in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care prevede suplimentarea personalului. continuă pe B1

Proiect de OUG pentru angajarea a 200 de medici care au terminat rezidentiatul Arafat: Tintim ATI, urgenta, pneumologie, infectioase, epidemiologie si radiologie

Guvernul discuta joi, in prima lectura, un proiect de OUG privind angajarea a 200 de medici care au finalizat rezidentiatul, fiind de interes specialitatile ATI, urgenta, pneumologie, infectioase, epidemiologie si radiologie. Raed Arafat, seful DSU, a precizat ca vor fi angajati la Spitalul Gerota al MAI, iar de acolo vor fi distribuiti fara concurs pe posturi vacante.

Guvernul vrea sa angajeze, fara concurs, 200 de medici care au terminat rezidentialul

Seful DSU Raed Arafat a propus Guvernului in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta prin care va fi suplimentat personalul medical din spitale cu 200 de medici care au terminat rezidentiatul. Acestia vor fi angajati mai intai la Spitalul de Urgenta MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota si apoi distribuiti catre alte unitati sanitare.

Claudiu Nasui anunta ca a depus un proiect de lege prin care votul in plenul reunit al Parlamentului sa nu mai fie secret

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat joi ca a depus un proiect de lege prin care votul sa nu mai fie secret in plenul reunit al Parlamentului. Acesta precizeaza ca parlamentarii trebuie sa dea socoteala votantilor pentru alegerile lor. Referitor la votul privind numirea lui Florin Iordache ca presedinte al Consiliului Legislativ, Nasui spune ca zilele acestea am asistat la o situatie absolut ridicola in care responsabilitatea este pasata de la un partid la altul, tocmai pentru ca nu exista dovezi clare, conform news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )