Libnet.ro
UNICEF

13:45

Proiect de peste 19 milioane de euro castigat de Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Adevărul Adevărul,
Proiect de peste 19 milioane de euro castigat de Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Proiectul va acoperi o arie geografica larga: 2. 000 de kilometri pe partea navigabila a Dunarii cu componente extinse din bazinul hidrografic, care acopera peste 30% din suprafata Uniunii Europene) si domenii de cercetare referitoare la apa, sedimente, sol, aer, biodiversitate, batimetrie, hidromorfologie. continuă pe Adevărul

CELCO bugeteaza peste 40 milioane euro pentru investitii de mentinere, modernizare si inovare

Reporter: Cum trece Grupul Celco prin aceasta perioada de criza? Care sunt efectele pandemiei asupra activitatii Celco?.

Autoritatea Electorala Permanenta: Aproape 19 milioane de romani cu drept de vot

Numarul total al cetatenilor cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral la data de 30 iunie este de aproape 19 milioane, cu 1. 046 mai putini fata de ultima informare din luna mai, anunta Autoritatea.

Coronavirus: Peste 3 milioane de cazuri in America Latina si Caraibe

Peste 3 milioane de cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in America Latina si Caraibe de la inceputul epidemiei, dintre care peste jumatate in Brazilia, unde virusul a ucis peste 66. 000 de persoane, potrivit unui bilant realizat marti de AFP din surse oficiale, relateaza Agerpres.

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

Fonduri europene de cate 2-6 milioane Euro: Momentul in care un furnizor B2B poate sa-si gaseasca potentialii clienti

Firmele mici si mijlocii din Romania se pregatesc sa acceseze fondurile europene de cate 2-6 milioane de euro din noua schema de finantare POR 2. 2-IMM, care vor genera cheltuieli eligibile de cate 3-9 milioane de euro in echipamente si servicii business-to-business. Acesta este momentul in care un furnizor poate sa-si gaseasca potentialii clienti, spune Marian Dobrila, consultant pentru finantari nerambursabile, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro.

Noi finantari pentru startup-uri de sanatate, printr-un fond de 76 milioane Euro sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii in domeniul sanatatii vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare totala de 76 de milioane de euro, lansat vineri, cu sustinerea UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )