Libnet.ro
UNICEF

19:00

Proiecte pentru siguranta elevilor din Sectorul 5. Autoritatile locale merg zilnic in scoli si discuta cu copiii despre tipurile de violenta si capacitatea de a gasi solutii (VIDEO)

B1 B1,
Proiecte pentru siguranta elevilor din Sectorul 5. Autoritatile locale merg zilnic in scoli si discuta cu copiii despre tipurile de violenta si capacitatea de a gasi solutii (VIDEO)

Scoala 143 din Capitala a fost gazda unei intalniri educativ-informative intre elevii ciclului gimnazial si reprezentanti ai autoritatilor locale. Evenimentul, organizat de Primaria sectorului 5, are ca scop si. continuă pe B1

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

China a declansat un program complicat si ambitios prin care n trei ani vrea sa elimine din sectorul public hardware-ul si software-ul produs de companii straine

China ar vrea ca in trei ani in birourile din sectorul public sa nu mai existe hardware si software produs de companii straine, scrie Financial Times, citat de CNN. Directiva vine de la Partidul Comunist si consecinta va fi ca vor avea de suferit la capitolul vanzari companii precum Microsoft, HP sau Dell. Multi avertizeaza insa ca planul este mult mai complicat si industria chineza de software nu este prea dezvoltata.

CSM declara inchisa procedura de desemnare a sefului Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Consiliul Superior al Magistraturii a inchis preocedura de ocupare a functiei de procuror sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, luand act de retragerea candidaturii Adinei Florea.

FAPTE REGENERARE URBANA AMURGULUI. Ajutor pentru familiile nevoiase din Sectorul 5. Primaria a achizitionat paturi, saltele si seturi de lenjerie pentru 30 de prescolari (VIDEO)

Spiritul Craciunului a ajuns mai repede in Sectorul 5 al Capitalei. Primarul Daniel Florea anunta ca institutia pe care o conduce, impreuna cu mai multi parteneri, au demarat proiectul FAPTE - REGENERARE.

SUA: Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentantilor aproba inculparea lui Donald Trump Liderul de la Casa Alba considera o farsa procedura demiterii

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentantilor a aprobat, vineri dupa-amiaza, cele doua articole de inculpare a presedintelui american Donald Trump in scopul demiterii, informeaza Mediafax citand CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )