Libnet.ro
UNICEF

07:15

Proiecte de peste 18 milioane de euro pentru dezvoltarea unui oras important din Romania

Adevărul Adevărul,
Proiecte de peste 18 milioane de euro pentru dezvoltarea unui oras important din Romania

Estimate la peste 18 milioane de euro, mai multe proiecte implementate de Primaria Oradea au ca scop dezvoltarea orasului. Acestea vor asigura un transport in comun mai rapid, piste pentru biciclete, zone verzi si spatii pietonale. Totodata, intrarea in Oradea dinspre Baile Felix va fi complet schimbata, se va construi un drum intre localitatile Podgoria si Fughiu, si se va reabilita cladirea primariei locale. continuă pe Adevărul

Se semneaza contractul pentru finantarea portului turistic de pe malul Borcei, investitie de 18 milioane de euro

Contractul de finantare, in valoare de peste 18 milioane de euro, pentru realizarea unui port turistic de agrement pe malul Borcei va fi semnat in luna septembrie. Proiectul a fost depus la nivel de studiu de fezabilitate si evaluat in cadrul Ministerului Turismului, urmand sa fie depusa autorizatia de construire si sa se semneze contractul de finantare. Lucrarile vor demara in primavara anului viitor.

Fonduri europene de aproape 30 de milioane de euro pentru laboratoare de cercetare. Descarca Ghidul solictantului

Universitatile si institutele de cercetare din Romania vor putea obtine fonduri europene pentru realizarea si dotarea de laboratoare pentru domenii ca IT, energie sau mediu, printr-o linie de finantare in valoare totala de 29,4 milioane de euro, sustinuta prin Politica de coeziune a Uniunii Europene. Apelul de proiecte se va lansa in august, iar firmele din Romania vor avea astfel oportunitatea de a castiga contracte de achizitii publice pentru lucrari sau furnizare de echipamente.

Investitie de 11,5 milioane euro intr-o noua fabrica Alka, in Ploiesti

Cu o investitie de peste 11,5 milioane euro, Alka Group a demarat lucrarile de constructie a noii capacitati de productie pentru biscuiti si snacks-uri sarate, localizata in Ploiesti. Finalizarea proiectului este programata pentru primul trimestru din.

Profitul net al Grupului DIGI s-a njumatatit pna la 15,2 milioane euro n primele sase luni din 2018

Grupul Digi Communications, compania mama a RCSRDS, a inregistrat in primele sase luni din acest an un profit net de 15,2 milioane de euro, in scadere cu 51,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform rezultatelor financiare prezentate marti. in Romania, piata care genereaza aproximativ 70% din veniturile totale ale Digi, grupul avea la 30 iunie 2018, 3,1 milioane abonament TV prin cablu + 7,7%), 2,2 milioane de abonamente de internet fix si date +8,7%), 3,36 milioane abonamente de comunicatii mobile -0,4%), 1,09 milioane abonamente de telefonie fixa -6,7%) si 564. 000 de abonamente TV prin satelit -8,7%).

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital la companiile municipale: 1,2 miliarde lei pentru cumpararea creantelor ELCEN, 6 milioane lei pentru iluminat festiv

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital in valoare totala de 1,26 miliarde lei circa 275 milioane euro) la trei dintre cele 22 de companii municipale infiintate anul trecut. in traducere, aceasta suma va fi luata din bugetul Primariei si data catre cele trei firme. Cea mai mare majorare de capital se propune la Compania Municipala Energetica - 1,2 miliarde lei - pentru cumpararea creantelor ELCEN in vederea fuzionarii cu RADET. La Compania Municipala intretinerea Arborilor si Spatiului Verde Bucuresti S. se propune o majorare de capital de 51,8 milioane lei, nu este detaliat pentru ce, iar la Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti S. se o majorare de capital de 12,7 milioane lei. Jumatate din aceasta suma este folosita pentru achizitia de utilaje si scule, iar jumatate pentru iluminatul festiv.

Fonduri de cte 54.000 Euro pentru firme: S-a anuntat cnd se deschide programul Comert 2018

Statul a anuntat joi data de la care firmele mici si mijlocii IMM) din Romania se vor putea inscrie in programul Comert 2018, prin care vor putea obtine, in anumite conditii, fonduri nerambursabile de pana la 250. 000 de lei 54. 000 de euro) fiecare, de la bugetul de stat.

Uniunea Europeana trebuie sa si schimbe tactica pentru evitarea unui Brexit fara acord

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, a declarat marti ca Uniunea Europeana trebuie sa isi schimbe tacticile in ceea ce priveste negocierile pentru Brexit, pentru a evita iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar fara un acord, relateaza The Guardian, citat de Mediafax.

Presedintele asteapta finalizarea anchetei pentru numirea unui sef al Jandarmeriei/ n ceea ce priveste interimatul, seful statului si CSAT nu au atributii

Administratia Prezidentiala precizeaza marti ca problema numirii actualului interimar al Jandarmeriei, Sebastian Cucos, ca sef plin al institutiei ar putea fi discutata in CSAT doar dupa finalizarea anchetei care a fost declansata dupa violentele de la protestele de vineri. in conditiile in care interimatul acestuia expira, Presedintia transmite ca nu are niciun fel de atributii in acest sens, singura care decide cine asigura conducerea Jandarmeriei pana la numirea unui inspector general fiind Carmen Dan, in calitatea ei de ministru al Afacerilor Interne.

SUA: Nebraska va deveni primul stat american care va folosi Fentanilul pentru executia unui condamnat la moarte / Condamnatul si asteapta excutia de patru decenii

Marti este asteptata in SUA prima executie a unui condamnat la moarte prin folosirea opioidului Fentanil, dupa ce Curtea federala de Apel a respins tentativa producatorului german de medicamente Fresenius Kabi de a opri folosirea medicamentului in injectarea letala, relateazaThe Guardian.

Vosganian da vina pe USR pentru solicitarea unui politician austriac de a exclude ALDE din grupul european al liberal-democratilor

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, pentru Mediafax, referitor la solicitarea unui politician austriac de a exclude formatiunea romana din grupul european ALDE, ca USR utilizeaza orice mijloace pentru a face parte din aceasta familie europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )