Libnet.ro
UNICEF

22:45

Proiectul canalului dintre Marea Neagra si Marea Marmara va continua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul canalului dintre Marea Neagra si Marea Marmara va continua

Turcia va organiza in scurt timp o licitatie pentru constructia unui canal intre Marea Neagra si Marea Marmara, a declarat joi presedintele Recep Tayyip Erdogan, in pofida solicitarilor formulate de primarul orasului Istanbul, care a cerut abandonarea acestui proiect din cauza impactului sau potential asupra mediului inconjurator, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Canalul dintre Marea Neagra si Marea Marmara ar putea provoca pagube mediului

Proiectul promovat de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, privind constructia unui canal intre Marea Neagra si Marea Marmara ar crea riscuri mari asupra mediului inconjurator, a avertizat marti organizatia mediu World Wildlife Fund, conform Agerpres. ro.

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

Falci de Marea Neagra, monstrii care au semanat teroare: Le jupuiam pielea si mancam carnea care era foarte gustoasa

Si in Marea Neagra traiesc creaturile fioroase, cu falci puternice, numai ca rechinii de la noi sunt mai mici in comparatie cu speciile din oceane. in urma cu un secol, localnicii obisnuiau sa poleiasca metalele cu carnea de rechin, iar din uleiul extras din ficat era folosit pentru durerile reumatismale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )