Libnet.ro
UNICEF

21:45

Proiectul de lege privind data alegerilor pe 27 septembrie a trecut de Camera deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de lege privind data alegerilor pe 27 septembrie a trecut de Camera deputatilor

Cu 253 voturi pentru, 2 impotriva si 26 de abtineri, Camera deputatilor, in calitate de for decizional a stabilit ca alegerile locale vor avea loc in 27 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a adoptat documentul privind data alegerilor locale pe 27 septembrie

Plenul Senatului a adoptat marti, in calitate de prima Camera sesizata propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna, document care urmeaza sa fie inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional, scrie g4media.

Proiectul privind data alegerilor locale - dezbatut astazi de Camera Deputatilor

Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie va intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Proiectul privind data alegerilor locale - dezbatut miercuri de Camera Deputatilor

Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie va intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres. Biroul permanent al Camerei a stabilit, marti, ca plenul se va intruni miercuri, de la ora 11,00, pentru a discuta acest proiect si pentru votul final.

Ce spune Iohannis despre organizarea alegerilor pe 27 septembrie in conditiile cresterii numarului de infectari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie, cu toate ca incep sa creasca numarul persoanelor infectate.

Camera Deputatilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti de senatori, cu amendamente.

Oficial. Parlamentul a adoptat legea care prevede organizarea localelor pe 27 septembrie

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a respins initiativa legislativa a Guvernului cu acelasi obiect.

SENAT: Alegerile locale, in 27 septembrie

Alegerile locale se vor desfasura in 27 septembrie. Cel putin asa a decis, ieri, plenul Senatului care a adoptat, in calitate de prima Camera sesizata, propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna. Proiectul legislativ va fi inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional.

SENAT: Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie- pe ordinea de zi a plenului

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

EXCLUSIV Ce prevede proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern ca urmare a deciziei CCR

Guvernul Orban va adopta in sedinta de luni proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Proiectul de lege va fi trimis la Parlament, unde poate fi modificat de majoritatea PSD-ALDE-ProRomania. La inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a criticat din nou CCR, pe care a numit-o filiala a PSD.

Tataru: Proiectul de lege privind cerintele CCR legate de carantinare si izolare este gata Maine il punem pe ordinea de zi a Guvernului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat duminica, faptul ca proiectul de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19 este gata, acesta urmand sa fie pus, luni, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )