Libnet.ro
UNICEF

15:30

Proiectul pentru Pilonul II a fost introdus din greseala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul pentru Pilonul II a fost introdus din greseala

Proiectul de lege care prevede suspendarea platilor pentru pensiile administrate privat din Pilonul II a fost introdus din greseala in programul legislativ al Guvernului, a spus astazi presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu, informeaza News. ro . continuă pe Ziarul Bursa

Seful Comisiei de prognoza sustine ca propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdusa din greseala n programul guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.

Seful Comisiei de Prognoza: Propunerea de suspendare a contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul Guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie a fost trecuta din greseala in programul legislativ al Gu.

Confuzie in privinta Pilonului II de pensii. Proiectul referitor la suspendarea platilor a fost introdus din greseala

In ultimul an, s-au scurs tot mai multe informatii privind Pilonul 2 de pensii, fie ca a fost vorba despre nationalizare sau inchidere si, mai nou, despre suspendarea pentru o jumatate de an a contributiilor aferente, bani care ar urma sa ajunga la fondurile de pensii de stat.

RBL cere autoritatilor sa creasca la 6% contributiile pentru Pilonul II de pensii

Romanian Business Leaders RBL) cere autoritatilor sa creasca la 6% contributiile pentru Pilonul II de pensii, economia fiind vulnerabila in fata unei crize.

Serghei Skripal, fostul spion rus otravit in Marea Britanie, a fost externat din spitalul de la Salisbury

Serfgei Skripal a fost externat din spitalul de la Salisbury, situat in sud-estul Angliei, unde a fost ingrijit incepand cu 4 martie. Este o veste fantsatica faptul ca Serghei Skripal se simte destul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )