Libnet.ro
UNICEF

19:45

Proiectul prin care parintii primesc zile libere daca sunt inchise scolile, adoptat in comisie de catre deputati

Adevărul Adevărul,
Proiectul prin care parintii primesc zile libere daca sunt inchise scolile, adoptat in comisie de catre deputati

In situatia in care unitatile scolare sunt inchise temporar din diferite motive, parintii au dreptul la mai multe zile libere pentru supravegherea copiilor, arata un proiect de lege care a primit, astazi, raport favorabil in Comisia de munca a Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Zile libere pentru parinti daca se nchid scolile din cauza conditiilor meteo. Proiectul a fost avizat favorabil de deputatii din comisia pentru munca

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a intocmit, marti, raport favorabil privind proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant.

Gheorghe Dinca, marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Prin ce calvar a trecut adolescenta

Marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Calvarul adolescentei de 18 ani fost povestit pas cu pas pentru jurnalistii de la cancan. ro, de suspectul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincaa recunsocut ca a intrebat-o direct daca are prietene care intretin relatii intime pe bani.

Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri cutremuratoare despre chinul prin care a trecut Luiza: Fane m-a intrebat daca face amor bine. Fata era legata la ochi

Gheorghe Dinca a continuat seria declaratiilor socante despre chinurile prin care a trecut Luiza Melencu. Monstrul din Caracal a povestit cum a violat-o pe fata.

CONSILIUL CONCURENTEI: Operatiunea prin care Felix Patrascanu si fratii Mihai vor intra in actionariatul SLS

Consiliul Concurentei a anuntat ca analizeaza operatiunea prin care oamenii de afaceri Felix Patrascanu, Adrian Mihai si Neculai Mihai, care detin FAN Courier, vor intra in actionariatul companiei SLS Cargo.

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care FAN Courier va intra in actionariatul SLS Cargo.

Consiliul Concurentei a anuntat ca analizeaza operatiunea prin care oamenii de afaceri Felix Patrascanu, Adrian Mihai si Neculai Mihai, care detin FAN Courier, vor intra in actionariatul companiei SLS Cargo.

Solutia lui Basescu pentru urgenta din Educatie: Pana cand initiativa Romania Educata se va materializa, la indemana ar fi abrogarea celor 38 de legi si 26 OUG-uri prin care a fost mutilata Legea Educatiei

Fostul presedinte Traian Basescu ii face responsabili pe PSD-isti pentru mutilarea legii Educatiei si propune abrogarea celor 28 de legi si 26 de ordonante de urgenta prin care actul normativ a fost modificat din 2011 si pana acum.

Cum poti pleca voluntar in strainatate. Serviciul european prin care tinerii primesc bani, masa, cazare si asigurare

Daca ai intre 17 si 30 de ani si iti doresti sa petreci intre doua luni si un an ca voluntar in Uniunea Europeana, poti alege Serviciul European de Voluntariat SEV).

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

Iohannis a promulgat Legea prin care padurarii vor putea fi dotati cu armament de serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea care prevede ca padurarii cu atributii de paza vor putea fi dotati cu armament de serviciu, letal sau neletal, transmite Mediafax.

4 taieri ale Guvernului PNL prin care vrea sa reduca cheluielile statului: de la gogoasa umflata a pensiilor speciale la masura care a depopulat Teleormanul

Incadrarea in tinta de deficit 3% din PIB) nu pare a fi realizabila avand in vedere felul in care arata principalii indicatori economici ai Romaniei si declaratiile specialistilor din piata. Ministrul Finantelor, Florin Citu, spera sa se incadreze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )