Libnet.ro
UNICEF

10:46

Proiectul privind plafonarea pretului gazelor a fost, retras

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul privind plafonarea pretului gazelor a fost, retras

Eugen Teodorovici a fost intrebat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, despre plafonarea pretului la gaze, spunand ca va fi discutat un astfel de subiect atunci cand toti vom fi pregatiti, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul privind plafonarea pretului gazelor a fost, retras

Eugen Teodorovici a fost intrebat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, despre plafonarea pretului la gaze, spunand ca va fi discutat un astfel de subiect atunci cand toti vom fi pregatiti, transmite News. ro.

Ministrul DISCOTECA Teodorovici s-a razgandit: Proiectul privind plafonarea pretului la gaze a fost retras

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021 a fost retras de pe site-ul Ministerului Finantelor.

Ministerul Finantelor retrage de pe site proiectul privind plafonarea pretului la gaze

Proiectul de hotarare prin care Ministerul Finantelor intentiona sa plafoneze la 55 lei/Mwh pretul maxim de vanzare al gazelor naturale din productia interna a fost retras de pe site-ul institutiei.

Plafonarea pretului gazelor nu a fost discutata in Guvern

Proiectul privind plafonarea pretului gazelor naturale nu a fost discutat in sedinta de Guvern, a anuntat purtatorul de cuvant Nelu Barbu, desi ministrul de Finante spunea ca acest lucru va avea loc.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze a fost retras de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Teodorovici: Vom discuta despre acest subiect cnd cu totii vom fi pregatiti

Ministerul Finantelor Publice MFP) a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021. Decizia a fost confirmata de ministrul Teodorovici, care a precizat ca vom discuta despre acest subiect cand cu totii vom fi pregatiti.

Proiectul de Hotarare privind plafonarea pretului la gaze a fost retras de pe site-ul Finantelor. Anuntul facut de Eugen Teodorovici

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca a fost scoasa de pe site-ul ministrului Hotararea de Guvern privind plafonara pretului la gaze, spunand ca acest subiect va fi discutat atunci cand toti vom fi.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze nu se mai gaseste pe site-ul Ministerului Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice MFP) pare ca a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021.

Citu, catre Pinocchio Teodorovici: Trebuie sa fii mai vigilent cu Valcov. Ar putea sa dea drumul la plafonarea pretului gazelor fara sa te anunte

Senatorul PNL Florin Citu ii transmite ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa fie mai vigilent cu Darius Valcov, spunand ca s-ar putea ca acesta sa dea drumul fara sa il anunte proiectului vizand plafonarea pretului gazelor. Citu se intreaba daca proiectul, postat de Ministerul Finantelor si apoi retras, ar putea fi o actiune facuta pentru cineva care trebuia sa vanda actiuni si apoi sa cumpere mult mai multe, dar la un pret mai mic.

Plafonarea pretului gazelor naturale aprinde spiritele

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici: Plafonarea pretului gazelor este o practica comunista, insa doar pana la un punct, pentru ca nu avem concurenta * Virgil Popescu, deputat PNL: Solicit ministrului de Finante sa renunte la aceasta hotarare, ca sa nu transforme Romania intr-o tara sud-americana Plafonarea pretului gazelor naturale, propusa de Guvern zilele acestea, a incins spiritele. in timp ce Executivul si sindicalistii din sectorul petrochimic saluta aceasta propunere, opozitia si producatorii o contesta.

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale

Ministerul de Finante propune plafonarea pretului gazelor naturale din productia interna la producatori la 55 lei/Mwh, pana pe 30 iunie 2021. Pentru asigurarea unui mediu concurential corect pentru sectorul.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )