Libnet.ro
UNICEF

01:05

Promisiuni de la Bruxelles pentru Romania: Foarte curand va intra in spatiul Schengen

Antena3 Antena3,
Promisiuni de la Bruxelles pentru Romania: Foarte curand va intra in spatiul Schengen

Comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, a declarat miercuri ca Romania va deveni foarte curand membra a spatiului Schengen, avand in vedere ca tara. continuă pe Antena3

Veste buna de la Bruxelles pentru noi. Romania va intra in curand in Schengen

Vestile bune vin chiar de la comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie al Uniunii Europene, Dimitris Avramopoulos, aflat la Bucuresti, la reuniunea ministeriala UE SUA a ministrilor.

Vesti bune pentru Romania! Comisar UE: Romania va intra curand in Schengen. Nu se vor mai solicita vize pentru SUA

Romania va intra in curand in Spatiul Schengen, sustine comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie al Uniunii Europene, Dimitris Avramopoulos. in curand, nu se li se va mai solicita romanilor viza pentru a merge in Statele Unite. Negocierile pentru ca romanii sa intre in Statele Unite ale Americii fara viza sunt pe ultimamila a mai spus Avramopoulos.

Recomandari ale Comisiei Europene pentru Romania: Energia regenerabila sa reprezinte cel putin 34% din consum, iar subventiile energetice sa fie eliminate treptat

Comisia Europeana a facut 10 recomandari Romaniei in ceea ce priveste domeniul energetic, potrivit planului national integrat privind energia si clima al Romaniei pentru perioada 2021-2030, publicat pe 18 iunie. Printre altele, Comisia Europeana recomanda cresterea pana la cel putin 34% a ponderii energiei din surse regenerabile, pana in 2030. Aceasta in conditiile in care Romania a propus o pondere de doar 27,9% in consumul final brut de energie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )