Libnet.ro
UNICEF

12:31

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Adevărul Adevărul,
Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii. continuă pe Adevărul

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Termometrele au inregistrat cea mai scazutatemperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 10,3 grade Celsius. Potrivit meteorologului Eugen Mitea, de la Centrul.

Piata noastra imobiliara - in cea mai buna perioada din istorie, pe segmentele industrial si logistic

Stocul spatiilor industriale si logistice din tara noastra a ajuns la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an la 3,42 milioane de metri patrati, aproape 90% dintre aceste spatii fiind situate in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Arad, orase care au conexiuni cu reteaua locala de autostrazi, arata un comunicat al C and W Echinox.

Bursa de Valori Bucuresti incepe cu dreptul cea mai proasta luna din an

In plin sezon de raportari financiare, Bursa de Valori Bucuresti BVB) contrazice din nou tendinta negativa burselor dezvoltate din vestul Europei, dar si istoria ultimilor 18 ani, in care noiembrie este traditional luna cea mai slaba.

11 noiembrie 2018. Cea mai PUTERNICA zi din ultimii 10 ani: Pregateste-te pentru ea! Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care acesta il are asupra vietii umane, weekend-ul acesta are o semnificatie aparte. De ce? Pentru ca vom avea parte de cea mai puternica manifestare.

Cine a fost cel mai bogat om din toate timpurile

Un rege din Africa ce a trait in secolul al XIV-lea pare a fi cel care a detinut cea mai mare avere din toate timpurile. Mansa Musa I a condus imperiul Mali, care se intindea pe teritoriul statelor Mali, Gha.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )