Libnet.ro
UNICEF

14:30

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei. Pana joi seara au fost inregistrate 211 plangeri. continuă pe Antena3

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei.

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei, relateaza News. ro.

Bucurestenii REVIN in Piata Victoriei pentru un PROTEST DE COMEMORARE: Vom fi 452 de oameni cu MASTI...

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru vineri, in Piata Victoriei, de la ora 22:45. Vineri 17 august se implineste o sapt.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Protestatarii s-au ntors cu spatele catre sediul Guvernului tinnd minile n sus

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. Oamenii au scandat Unitate; Demisia! si Justitie, nu coruptie!. UPDATE 23:00 Protestatarii s-au intors cu spatele catre sediul Guvernului, tinand mainile in sus, potrivit Agerpres. Gestul a fost facut la ora 22,45, cand fusese convocata pe retelele de socializare o actiune de comemorare a violentelor inregistrate la mitingul din 10 august.

VIDEO Un nou film al Jandarmeriei despre protestul din 10 august. n nregistrare nu apare nicio secventa cu interventia brutala a fortelor de ordine asupra manifestantilor pasnici / Bonus: video cu interventiile din alte tari, cu imagini de la Russia Toda

Jandarmeria Romana a publicat pe pagina de Facebook un nou film al protestului din 10 august din Piata Victoriei. in imaginile care reconstituie o succesiune a evenimentelor apar doar momentele cu manifestanti violenti. Filmul nu include nicio secventa cu momentele in care manifestantii pasnici au fost victime ale interventiei brutale a Jandarmilor. Ulterior postarii cu filmul evenimentelor din Piata Victoriei, Jandarmeria a postat si un video cu interventiile fortelor de ordine in alte tari. in colaj sunt folosite imagini de la Russia Today.

Un nou protest anuntat vineri pentru a marca o saptamna de la violentele din 10 august, sub deviza Democratia moare n gaze si bastoane!

Un nou protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri medicale. Manifestatia va avea loc sub deviza Democratia moare in gaze si bastoane!.

Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august

Aproximativ 200 de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea.

LIVETEXT VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Unele persoane poarta masca de gaze

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. 43: Lumea striga M. 36: Unele persoane poarta masca de gaze. Unii scandeaza Unitate21. 27: Lumea scandeaza Demisia!, Justitie, nu coruptie!.

Scandal urias dupa scrisoarea trimisa de premierul Dancila legata de violentele din 10 august

Este scandal urias dupa scrisoarea trimisa de Guvern Comisiei Europene in legatura cu violentele din 10 august. in documentul semnat de Viorica Dancila se arata ca au existat incercari de inlaturare.

Dancila le-a scris doar in limba romana liderilor Comisiei Europene despre protestul din 10 august: A acuzat o incercare de inlaturare pe cale violenta a Guvernului si a dat vina pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila le-a trimis joi o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintelui Frans Timmermans, in care s-a plans ca protestul din 10 august a fost o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )