Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protest extrem in fata Guvernului: Un barbat s-a legat in lanturi de garduri. Jandarmii au intervenit in forta si l-au ridicat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Protest extrem in fata Guvernului: Un barbat s-a legat in lanturi de garduri. Jandarmii au intervenit in forta si l-au ridicat (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Jandarmii au intervenit si l-au ridicat de la forta locului dupa ce pompierii au taiat lanturile. Ridicat a fost si un alt protestat cunoscut, Sandu Matei, care se legase cu catuse de un stalp din. continuă pe B1

Protest extrem in fata Guvernului: Un barbat s-a legat in lanturi de garduri. Acesta are benzina asupra sa (FOTO, VIDEO)

Cristian Mihai-Dide, unul din protestatarii care s-au remarcat cel mai mult prin prezentele in Piata Victoriei, s-a legat, joi, de gardurile din fata Guvernului inainte de sedinta de guvern. Mai mult, acesta.

Sanctiuni dupa protestul violent din fata Guvernului

Sanctiuni dupa protestul violent din fata Guvernului. Joi, Cristian Dide si Sandy Matei, cunoscuti pentru iesirile agresive din ultimele luni, au facut circ la Palatul Victoria. Dide s-a legat cu.

Protest la Guvern. Un barbat s-a legat cu lanturi si ameninta ca isi da foc

Un protestatar s-a legat cu un lant de gardul Guvernului si ameninta ca-si va da foc. Jandarmii discuta cu el si incearca sa il determine sa renunte la protest. Potrivit unor surse, barbatul este unul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )