Libnet.ro
UNICEF

22:45

Protest in fata Biroului Electoral de la Sectorul 1: Dan Tudorache si sustinatorii sai cer renumararea voturilor (VIDEO)

B1 B1,
Protest in fata Biroului Electoral de la Sectorul 1: Dan Tudorache si sustinatorii sai cer renumararea voturilor (VIDEO)

Clotilde Armanda castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, in fata actualului primar, Dan Tudoraache. Potrivit datelor anuntate dupa ce s-a incheiat centralizarea si verificarea. continuă pe B1

Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Ieri, pe 27 septembrie, romanii au mes la vot pentru a-si alege primarul pentru urmatorii pantru ani. in Sectorul 1 al Capitalei lupta s-a dat intre Clotilde Armand USR-PLUS), si Dan Tudorache, actualul edil, din partea PSD. Astazi, rasturnare de situatie la Sectorul 1, la alegerile locale Aseara, la ora 21:00, cand s-au dat publicitatii .

Situatie incerta in continuare la Sectorul 1. Dan Tudorache: Am solicitat BEC renumararea voturilor Clotilde Armand: Pesedistilor le transmit ca voi sta la Biroul Electoral pana cand lamurim lucrurile

La mai bine de 24 de ore de la inchiderea sectiilor de votare, situatia de la Sectorul 1 al Capitalei nu a fost inca transata. Lupta dintre Clotilde Armand, candidata USR-PLUS, cu sustinerea PNL, si Dan.

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1. Protest organizat de PSD la sediul Biroului Electoral: Renumarare Tudorache: Pai nu vrea sa vada ca am fraudat?

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1, unde Clotilde Armand si-a proclamat victoria marti seara, dupa ce acuzase fraude la vot. Miercuri, zeci de oameni, in frunte cu primarul PSD in exercitiu Daniel Tudorache, s-au strans in fata Biroului Electoral al Sectorului 1, unde striga Renumarare!. Reamintim ca Tudorache a cerut renumararea voturilor din Sectorul 1, iar Biroul Electoral Central ar urma sa ia astazi o decizie.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Scandalul de frauda la alegeri. Dan Tudorache cere renumararea voturilor de la Sectorul 1

Scandalul de frauda de la Sectorul 1 continua. Dupa ce luni Clotilde Armand a acuzat nereguli grave in incercarea de fraudare a alegerilor, contracandidatul sau, Dan Tudorache, sustine ca a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, amanata de BEC pentru miercuri Avocatul lui Dan Tudorache acuza denaturarea votului in 7 sectii: Tudorache e castigator la diferenta de 205 voturi

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, asa cum a solicitat primarul PSD in exercitiu, Dan Tudorache, a fost amanata de Biroul Electoral Central pentru miercuri. Mihai Dragan, avocatul lui Dan Tudorache, a organizat o conferinta de presa in care a sustinut ca, de fapt, actualul primar PSD ar fi castigator la o diferenta de 205 voturi si ca votul e denaturat total fata de ce s-a consemnat.

Dan Tudorache: Barbatul cu procesele verbale era un curier avea dreptul sa le stranga de la reprezentantii PSD din sectie USR creeaza presiune asupra membrilor biroului electoral - UPDATE

Acuzat de catre Clotilde Armand de fraudarea voturilor, primarul in exercitiu Dan Tudorache ii acuza pe reprezentantii USR ca ar crea presiune asupra Biroului electoral de sector si sustine ca barbatul care a iesit din biroul electoral sector 1 cu procese-verbale era de fapt un curier care avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD din sectie.

Protest PSD la Biroul Electoral din Sectorul 1. in frunte cu Daniel Tudorache, oamenii cer renumararea voturilor

Cativa zeci de protestatari s-au adunat miercuri dimineata la Biroul Electoral al Sectorului 1, cerand renumararea voturilor de la alegerile locale. Acolo se afla si Daniel Tudorache, primarul in functie al sectorului, care afirma ca USR-ului ii este frica de pierderea alegerilor dupa renumarare. De cealalta parte, Clotilde Armand si-a proclamat deja victoria, sustinand ca are peste 1. 000 de voturi peste Tudorache si ca nu e nevoie de renumarare.

Dan Tudorache, despre barbatul care a luat procesele verbale: Le strangea si mergea cu ele....

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca barbatul care a vrut sa plece cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului BES) 1 avea acest drept.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )