Libnet.ro
UNICEF

23:30

Protest in fata Curtii de Apel din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest in fata Curtii de Apel din Bucuresti

Aproximativ 100 de procurori si judecatori protesteaza in tacere, astazi dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei si fata de inceperea acestui proces legislativ fara obtinerea unui aviz din partea Comisiei de la Venetia. Vineri, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au cerut suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau din partea celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia si respectarea intocmai a recomandarilor GRECO. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Aproximativ 100 de magistrati protesteaza n tacere pe treptele Curtii de Apel din Bucuresti fata de modificarea legilor justitiei

Aproximativ 100 de procurori si judecatori protesteaza in tacere, sambata dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei si fata de inceperea acestui proces legislativ fara obtinerea unui aviz din partea Comisiei de la Venetia, relateaza News. ro. Vineri, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au cerut suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau din partea celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia si respectarea intocmai a recomandarilor GRECO.

VIDEO Aproximativ 100 de magistrati protesteaza la Curtea de Apel Bucuresti fata de modificarile Codurilor Penale

Aproximativ 100 de procurori si judecatori protesteaza in tacere, sambata dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei si fata de inceperea acestui proces legislativ fara obtinerea unui aviz din partea Comisiei de la Venetia.

VIDEO Aproximativ 100 de magistrati au protestat la Curtea de Apel Bucuresti fata de modificarile Codurilor Penale

Aproximativ 100 de procurori si judecatori protesteaza in tacere, sambata dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei si fata de inceperea acestui proces legislativ fara obtinerea unui aviz din partea Comisiei de la Venetia.

Aproximativ 100 de persoane au protestat in fata Ministerului Culturii. Care sunt nemultumirile acestora

Aproximativ 100 de salariati din muzee au protestat sambata in fata Ministerului Culturii si Identitatii Nationale nemultumiti de nivelul de salarizare si de conditiile de munca.

Comisia Europeana da in judecata Romania pentru poluarea aerului din Bucuresti

CE a anuntat joi ca trimite sase tari, inclusiv Romania, in fata Curtii de Justitie pentru nerespectarea valorilor-limita de calitate a aerului convenite la nivel european, scrie Euractiv. Actiunea.

Trimisa in fata Curtii Europene de Justitie

Comisia Europeana a decis astazi sa trimita Romania alaturi de alte cinci tari la Curtea Europeana de Justitie pentru nerespectarea standardelor UE privind calitatea aerului. Romania, Ungaria si Italia au fost trimise in fata Curtii din cauza nivelurilor ridicate de particule in suspensie in timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au incalcat valorile limita de dioxid de azot, informeaza News. ro.

Romania, trimisa in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea aerului

Romania si alte cinci tari au fost trimise la cererea Comisiei Europene in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, intr-un dosar privind respectarea calitatii aerului. Romania impreuna cu alte cinci.

POLUAREA SUFOCA ROMANIA: Comisia Europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a UE

Romanii inspira un aer extrem de poluat, anunta specialistii de la Bruxelles. in acest caz, Comsiai europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul privind re.

Gabriela Firea, declaratie despre problema traficului din Bucuresti: Ma confrunt cu toate aceste probleme si sunt la fel de ingrijorata ca fiecare cetatean din capitala tarii

Problema traficului sufocant din Bucuresti se poate rezolva cu respect fata de cetateni, nu prin masuri dure, asa cum se intampla in mari capitale europene, a declarat, joi, primarul general al Capitalei,.

CFR investeste 1,7 milioane de lei intr-un nou sistem electronic pentru informarea calatorilor la Gara de Nord din Bucuresti

Gara de Nord din Bucuresti va avea, incepand din luna iunie, un nou sistem electronic pentru informarea calatorilor, care va necesita investitii de 1,7 milioane de lei, a anuntat sambata, pe Facebook, CFR Infrastructura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )