Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Hotnews Hotnews,
 Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA. Adrian Ursu:Supravietuirea sa a fost una determinata de imprejurari politice, nu de competente

Adrian Ursu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Un profesionist, asa cum este Tudorel.

Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Care sunt motivele

Tudorel Toader prezintaRaportul privind activitatea manageriala la DNA. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte si decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi. Declaratiile sale sunt live pe Antena 3.

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei, pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea lui Kovesi

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul in care ministrul Justitiei urmeaza sa prezinte la ora 18. 00 raportul privind activitatea manageriala a DNA.

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. A facut declaratii care au afectat iremediabil imaginea Romaniei / Comportament excesiv de autoritar, discretionar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a anuntat joi ca va trimite raportul pe care l-a realizat despre sefa DNA, insotit de propunerea de revocare, catre sectia de procurori a CSM si catre presedintele Romaniei. Reamintim ca decizia finala privind revocarea sefei DNA este a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta primeste avizul consultativ al CSM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )