Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest al judecatorilor la Curtea de Apel Bucuresti

Antena3 Antena3,
Protest al judecatorilor la Curtea de Apel Bucuresti

Aproximativ 50 de judecatori si grefieri protesteaza, sambata dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei. Protestul se desfasoara in tacere,. continuă pe Antena3

Protocolul cu SRI, invocat intr-un dosar celebru. Curtea de Apel Bucuresti cere lamuriri DNA

Cererea lui Puiu Popoviciu, cu privire la implicarea SRI in dosarul Ferma Baneasa, a fost admisa de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii vor trimite catre DNA o solicitare de lamurie in.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus arest la domicliu pentru judecatoarea Elena Burlan-Puscas, respingnd astfel cererea DNA de arestare preventiva

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventiva a judecatoarei Elena Burlan-Puscas, acuzata de luare de mita, insa au dispus masura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, decizia nefiind definitiva, relateaza Mediafax.

Protest al magistratilor la Palatul de Justitie pe tema codurilor penale si legilor justitiei

Cateva sute de magistrati au protestat sambata, timp de aproximativ o ora, in fata Palatului de Justitie, fiind adoptata cu aceasta ocazie o rezolutie, a declarat pentru Agerpres, Dragos Calin judecator la Curtea de Apel Bucuresti CAB).

Protest al judecatorilor de la Curtea de Apel Pitesti fata de preconizatele modificari ale legislatiei penale

Zeci de judecatori de la Curtea de Apel Pitesti au participat, miercuri, la un protest fata de preconizatele modificari ale legislatiei penale, anunta Agerpres.

VIDEO Protest al judecatorilor de la Curtea de Apel Pitesti fata de preconizatele modificari ale legislatiei penale

Zeci de judecatori de la Curtea de Apel Pitesti au participat, miercuri, la un protest fata de preconizatele modificari ale legislatiei penale, anunta Agerpres.

Protest al magistratilor pe scarile Curtii de Apel Bucuresti: Solicitari explicite adresate lui Tudorel Toader si Parlamentului (FOTO)

Cateva zeci de magistrati protesteaza sambata incepand cu ora 17 pe scarile Curtii de Apel Bucuresti. Acestia isi manifesta opozitia la adresa modificarilor la codurile penale si la legile justitiei f.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )