Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest la Palatul Cotroceni. 50 de manifestanti cer eliberarea lui Dragnea

România Liberă România Liberă,
Protest la Palatul Cotroceni. 50 de manifestanti cer eliberarea lui Dragnea

In jur de 50 de oameni protesteaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ei . continuă pe România Liberă

FOTO Protest la Palatul Cotroceni: Cateva zeci de persoane cer demisia presedintelui Iohannis si eliberarea lui Liviu Dragnea

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica, la Palatul Cotroceni si cer demisia presedintelui Klaus Iohannis, dar si eliberarea din inchisoare a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, pe care-l considera detinut politic. Iesi afara, javra ordinara si Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta scandeaza protestatarii.

Protest la Cotroceni: 50 de persoane cer eliberarea din puscarie a fostului sef PSD: Dragnea te iubim, noi ca tine nu gasim! (FOTO)

Circa 50 de persoane au protestat, la peste 30 de grade Celsius, in fata Palatului Cotroceni, cerand eliberarea din puscarie a lui Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, manifestantii au afisat mai multe mesaje,.

Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii scandeaza.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei va avea loc joi la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. La aceasta ceremonie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )