Libnet.ro
UNICEF

06:15

Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

Antena3 Antena3,
Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii scandeaza. continuă pe Antena3

FOTO Protest la Palatul Cotroceni: Cateva zeci de persoane cer demisia presedintelui Iohannis si eliberarea lui Liviu Dragnea

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica, la Palatul Cotroceni si cer demisia presedintelui Klaus Iohannis, dar si eliberarea din inchisoare a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, pe care-l considera detinut politic. Iesi afara, javra ordinara si Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta scandeaza protestatarii.

Si eu sunt Liviu Dragnea: Protest cu cateva zeci de persoane, in fata la Cotroceni, pentru eliberarea fostului lider PSD Stati ca prostii-n soare, Dragnea-i la racoare!!

Un protest a avut loc, duminica, in fata Palatului Cotroceni, cateva zeci de persoane solicitand demisia presedintelui Klaus Iohannis, dar si eliberarea din inchisoare a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

Protest la Palatul Cotroceni. 50 de manifestanti cer eliberarea lui Dragnea

In jur de 50 de oameni protesteaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ei .

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei va avea loc joi la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. La aceasta ceremonie.

Protest la Cotroceni: 50 de persoane cer eliberarea din puscarie a fostului sef PSD: Dragnea te iubim, noi ca tine nu gasim! (FOTO)

Circa 50 de persoane au protestat, la peste 30 de grade Celsius, in fata Palatului Cotroceni, cerand eliberarea din puscarie a lui Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, manifestantii au afisat mai multe mesaje,.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru.

Acordul Politic National propus de Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni. Vor participa Orban, Barna, Ponta si Tomac

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

Patriotii adevarati, chemati la Cotroceni pentru libertatea lui Dragnea si demiterea lui Iohannis

Doar pentru patriotii adevarati - duminica dimineata a fost creata o pagina de Facebook cu ajutorul careia patriotii adevarati sunt chemati sa protesteze in fata Cotroceniului, timp de trei ore, in sprijinul libertatii lui Dragnea si pentru demiterea presedintelui Iohannis.

Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Candidatul Uniunii Crestin-Democrate CDU) pentru postul de primar al orasului german Goerlitz din landul Saxonia, Octavian Ursu, un muzician originar din Romania, a castigat duminica turul al doilea al alegerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )