Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un protest tacut a inceput in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Un protest tacut a inceput in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu

Un protest tacut a inceput in Bucuresti in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Protest tacut in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu

Un protest tacut a inceput in Bucuresti in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu.

VIDEO Protest tacut in fata PSD Sibiu pentru stoparea legilor justitiei

Cateva zeci de sibieni au iesit luni la ora 12. 00 la un protest tacut in fata sediului PSD Sibiu, anunta Turnul Sfatului si comunitatea facebook Va vedem din Sibiu. Protestatarii s-au strans in urma unui indemn al comunitatii online pentru un protest tacut fata de adoptarea netransparenta in Parlament a legislatiei care afecteaza independenta magistratilor si lupta anticoruptie.

Spatiu liber de coruptie. Protest in fata sediului PSD din Kiseleff

Dupa succesul protestului tacut de peste 40 de ore din fata sediului PSD Sibiu, un grup de protestari repeta acelasi tip de manifestatie si in fata sediului central al PSD din Bucuresti din.

VIDEO Protest-record pentru justitie independenta la Sibiu: Zeci de tineri sunt in fata sediului PSD de peste 21 de ore

Un protest-record pentru justitie independenta are loc la Sibiu de peste 21 de ore. Zeci de tineri s-au adunat incepand de luni de la pranz in fata sediului PSD din oras si, pentru prima data, nu au mai plecat de acolo in timpul noptii. Manifestantii au creat pagina de Facebook VavedemdinSibiu, pe care au postat fotografii si video de la protest, din timpul noptii si din aceasta dimineata.

Protestul din fata sediului PSD Sibiu dureaza de aproape 48 de ore

Protestul mut din fata sediului PSD din Sibiu dureaza de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit o zona libera de coruptie si cer tuturor sa li se alature si sa creeze astfel de zone si in alte orase din tara.

PSD Sibiu cere politiei sa intervina in cazul protestului care are loc in fata sediului sau: Indivizi iresponsabili si-au adus si copiii pe care i-au tinut in frig

PSD Sibiu a cerut interventia politiei in cazul protestului care are loc in fata sediului sau, afirmand ca nu si simte in siguranta intr-un oras european in 2017 si ii acuza pe protestatari ca sunt iresponsabili deoarece si-au adus si copiii . ) pe care i-au tinut in frig si pe care i-au obligat sa asiste la o manifestatie agresiva.

Protest la Alba Iulia fata de modificarea legilor Justitiei: Cand nedreptatea devine lege, rezistenta devine datorie. vavedem

Cateva zeci de persoane au participat duminica, 10 decembrie, la un nou protest organizat la Alba Iulia, in zona din fata Institutiei Prefectului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )