Libnet.ro
UNICEF

20:30

O protestatara a venit la Parchetul Militar pentru a depune plangere, dar a fost luata cu ambulanta

Antena3 Antena3,
O protestatara a venit la Parchetul Militar pentru a depune plangere, dar a fost luata cu ambulanta

O femeie care a participat la protestul diasporei de saptamana trecuta din Piata Victoriei a fost luata cu ambulanta, vineri, de la Parchetul Militar Bucuresti, dupa ce i s-a facut rau. Femeia a venit la. continuă pe Antena3

O protestatara care a venit la Parchet pentru a depune plangere, preluata de SMURD

O femeie care s-a prezentat vineri la Parchetul Militar, pentru a depune plangere impotriva jandarmilor, a acuzat puternice dureri de cap si toracice. Din acest motiv s-a solicitat un echipaj SMURD, care a preluat-o si transportat-o la spital, relateaza Mediafax.

Parchetul Militar, program prelungit. Protestatarii pot depune plangeri si in weekend

Parchetul Militar si-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi in continuare plangeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor inregistra plangeri si sambata si duminica, scrie Mediafax .

Parchetul Militar, program prelungit. Protestatarii vor putea depune plngeri si n weekend

Parchetul Militar si-a prelungit programul de lucru, pentru a putea primi in continuare plangeri de la cei care au participat la mitingul din 10 august. Astfel, procurorii vor inregistra plangeri si sambata si duminica, intre orele 9:00 si 14:00, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Parchetul Militar ramane deschis si in weekend, pentru a putea fi depuse plangeri

Parchetul Militar Bucuresti a decis sa isi prelungeasca programul cu publicul si in zilele de sambata si duminica, astfel incat persoanele afectate de interventia jandarmilor la protestul diasporei pot.

Controversele dupa violentele din Piata Victoriei frizeaza ridicolul. Cum se contrazic ministrul Internelor si Jandarmeria cu Parchetul Militar

Ministrul Carmen Dan, a declarat marti ca interventia jandarmilor la protestul diasporei s-a facut sub supravegherea unui procuror militar. Parchetul Militar - care ancheteaza violentele de vineri - sustine ca niciun procuror nu a fost mandatat sa participe la actiunile din Piata. in polemica intervine Jandarmeria care sustine ca la centrul de comanda a fost un procuror militar si ca dovada face public un proces verbal datat cu 11 august.

Parchetul Militar: 192 de plangeri contra jandarmilor care au intervenit la protestul de vineri

Pana miercuri dimineata s-au inregistrat 192 de plangeri penale contra violentei folosite de jandarmi la protestul de vineri seara, a anuntat Ionel Corbu, prim-procuror la Parchetul Militar Bucuresti, care ancheteaza ce s-a intamplat in zona Pietei.

Parchetul Militar: 192 de plngeri, pna acum, contra jandarmilor care au intervenit vineri seara / Sub nicio forma, actele de agresiune exacerbate nu se justificau / Am cerut de smbata de la prefectura ordinul de interventie, nu l-am primit

Pana miercuri dimineata s-au inregistrat 192 de plangeri penale contra violentei folosite de jandarmi vineri seara, a anuntat Ionel Corbu, prim-procuror la Parchetul Militar Bucuresti, care ancheteaza ce s-a intamplat in zona Pietei Victoriei.

Parchetul Militar, despre prezenta unui procuror militar la protest

Procurorul militar Bogdan Pirlog s-a aflat in Piata Victoriei la protestul din 10 august, pentru ca se afla in drum spre domiciliu, dar, vazand ce s-a intamplat acolo, s-a sesizat din oficiu, iar asta reiese dintr-un proces verbal inregistrat a doua zi, transmite prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu.

Parchetul General preia de la Parchetul Militar ancheta in cazul protestului de vineri din Piata Victoriei

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a preluat de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar ancheta in dosarul privind modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis nca documentele solicitate

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegheata de un procuror militar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )