Libnet.ro
UNICEF

07:30

Proteste la Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului. Sindicalistii CFR Marfa au iesit in strada

Antena3 Antena3,
Proteste la Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului. Sindicalistii CFR Marfa au iesit in strada

Protest de amploare al angajatilor CFR! Peste 2. 000 de angajati vor manifesta in fata Ministerului Transporturilor, nemultumiti de faptul ca statutul lucratorului feroviar nu a fost adoptat. Acestia mai. continuă pe Antena3

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului. Sindicalistii cer aprobarea Statutului personalului feroviar, investitii pentru reabilitarea infrastructuri feroviare si achizitia de material rulant nou, dar si adoptarea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, conform news. ro.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului.

Noi proteste masive impotriva Guvernului Dancila anuntate de sindicalistii de la CFR Marfa

Sunt anuntate noi proteste masive impotriva Guvernului PSD-ALDE. Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane FNFMCV) si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor.

Sindicalistii CFR au protestat la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sute de angajati de la CFR Marfa au protestat vineri la Ministerul Transportului si apoi la Guvern. cerand salarii mai mari, aprobarea statutului personalului feroviar, investitii in infrastructura feroviara si cumpararea de locomotive si vagoane noi. Sindicalistii cer si gasirea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, companie cu datorii de sute de milioane de lei.

Angajatii CFR Marfa protesteaza in fata Guvernului

Sute de angajati ai CFR Marfa protesteaza, in aceasta dimineata, in Capitala, dupa scandari in fata Ministerului Transporturilor, ei ajungand in mars la sediul Guvernului, informeaza News. ro.

Protest de amploare la Ministerul Transporturilor: Nu distrugeti calea ferata! (VIDEO)

Protest de amploare la vineri dimineata la Ministerul Transporturilor. Aproximativ 2. 000 de sindicalisti din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )