Libnet.ro
UNICEF

10:45

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia. continuă pe B1

FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Furia provocata de moartea unui barbat de culoare pe mana Politiei de la Minneapolis a alimentat noi revolte in noaptea de vineri spre sambata si s-a extins in alte orase din Statele Unite, in pofida inculparii unuia dintre agentii implicati in aceasta drama, relateaza AFP.

Donald Trump, discutie telefonica cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a sunat pe liderul Rusiei, Vladimir Putin. Anuntul legat de discutia dintre cei doi a fost facut de Kremlin, Casa Alba nepomenind de nimic pana acum.

Summitul G7, amanat de Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat ca summitul G7 programat pentru sfarsitul lunii iunie la Washington va fi amanat pentru luna septembrie sau mai tarziu si ca va include pe lista de invitati Australia, Rusia, Coreea de Sud si India, anunta agentia de presa Reuters.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Donald Trump cere masuri mai dure impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a criticat guvernatorii diverselor state pe care i-a calificat dr.

Donald Trump, despre protestatari: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Presedintele Donald Trump a avut sambata un discurs dur la adresa protestatarilor care devasteaza orasele tarii, dupa uciderea lui George Floyd, americanul de culoare care a murit in urma unei interventii dure a politiei din orasul Minneapolis.

Directorul OMS spune ca vrea sa continue colaborarea cu SUA, dupa ce Donald Trump a precizat ca vrea sa o incheie

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus ca vrea sa continue colaborarea cu Washingtonul, la cateva zile dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din OMS.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )