Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proteste violente in Italia, dupa ce au fost impuse noi restrictii in contextul crizei sanitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proteste violente in Italia, dupa ce au fost impuse noi restrictii in contextul crizei sanitare

Torino, Milano si Napoli au fost, luni seara, scenele unor proteste violente izbucnite dupa ce autoritatile au impus noi restrictii privind incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Proteste violente in Italia fata de noile restrictii guvernamentale anti-COVID-19. Manifestantii au aruncat cu cocktailuri Molotov

Torino, Milano si Napoli au fost, luni seara, scenele unor proteste violente izbucnite dupa ce autoritatile au impus noi restrictii privind incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus.

ORBAN, DESPRE NOI RESTRICTII: Asteptam sa vedem efectul masurilor pe care le-am luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca deocamdata nu vor fi impuse noi restrictii din cauza epidemiei, autoritatile asteptand sa vada efectul masurilor pe care le-au luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii. Orban a anuntat insa ca vor fi exceptii de la portul mastii in aer liber, relateaza G4media.

Noi restrictii in tari europene odata cu accentuarea celui de-al doilea val al pandemiei

Belgia, Danemarca, Italia si Slovenia figureaza printre tarile europene care au impus luni noi restrictii cu scopul de a mentine sub control cel de-al doilea val al pandemiei pentru a nu coplesi serviciile de sanatate publica.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

NOI RESTRICTII IN ITALIA: Cinematografe, teatre si sali de sport inchise temporar, program scurtat la localuri

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat duminica inasprirea restrictiilor impuse pentru a contracara coronavirusul, ce includ inchiderea temporara, incepand de luni, a cinematografelor, teatrelor, salilor de sport si piscinelor, conform Agerpres.

Proteste violente la Napoli impotriva carantinei si a restrictiilor din cauza COVID-19

Sute de italieni au protestat, noaptea trecuta, in centrul orasului Napoli impotriva masurilor impuse de Guvern pentru raspandirea infectiei cu coronavirus si impotriva carantinei.

Coronavirus: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii

Italia a raportat, duminica, 21. 273 de noi infectari in 24 de orei, un nou record zilnic de cazuri, a anuntat Ministerul Sanatatii, in ziua in care guvernul a inasprit restrictiile in incercarea de a atenua aceasta crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

EXCLUSIV Alegerile din SUA, prilej de proteste violente, care pot conduce la razboi civil. Sebastian Fitzek, politolog: Vor fi multe evenimente apocaliptice

Ample proteste si miscari de strada violente au avut loc in 2016, cand Donald Trump a devenit presedinte al Statelor Unite ale Americii, dupa ce a invins-o pe Hillary Clinton. Povestea s-ar putea repeta si in.

Noi restrictii au fost decise in judetul Cluj: Orasul Huedin si cinci comune vor intra in scenariul rosu

Noi localitati din judetul Cluj vor fi vizate de restrictii, pe fondul cresterii numarului cazurilor de coronavirus. Astfel, potrivit institutiei Prefectului, in orasul Huedin si in alte cinci comune din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )