Libnet.ro
UNICEF

15:45

Protestele din Haiti, soldate cu cel putin un mort si zeci de raniti

Hotnews Hotnews,
 Protestele din Haiti, soldate cu cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si alte zeci au fost ranite, mii de protestatari iesind miercuri pe strada in Haiti in urma unui scandal de coruptie, iar unii dintre acestia au cerut demisia presedintelui Jovenel Moise, relateaza Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Explozie la o scoala din Rusia. Sunt cel putin zece morti si peste 40 de raniti

Cel putin zece persoane au murit si peste 40 au fost ranite in urma unei explozii la un colegiu din Kerci, din estul Peninsulei Crimeea, conform reprezentantilor Serviciilor de Urgenta din Rusia. Incidentul a.

Explozie la un liceu din Crimeea, cel putin 10 victime

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite, intr-un liceu profesional, in orasul Kerci, in Crimeea, au anuntat servciile de interventie, citate de agentiile ruse de presa, relateaza Reuters.

Alerta in sudul Frantei. Cel putin 11 persoane au murit in urma inundatiilor

Alerta rosie se mentine in sudul Frantei, unde cel putin 11 persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor, dupa o ploaie neobisnuit de violenta. O viitura fara precedent in ultimii 120 de ani a.

Accident chimic in Germania! Cel putin 13 persoane au fost ranite

Cel putin 13 persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa un accident chimic produs marti in sediul unei companii din sud-vestul Germaniei, informeaza publicatia Der Spiegel si site-ul.

Acesta este momentul recomandat sa cumparati un apartament: Pretul o sa scada cu cel putin 25-30%

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente .

CUTREMUR pe piata imobiliara: Pretul o sa SCADA cu cel putin 25-30%. Anunt de ultim moment al specialistilor. NU cumparati acum!

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente.

Cel putin sase morti si zeci de raniti dupa ce un tren a deraiat

Aproximativ sase persoane au murit si alte zeci au fost ranite in urma unui accident feroviar. Un tren a deraiat marti dimineata la periferia capitalei Marocului, in Rabat. Potrivit bilantului prelimina.

EXERCITIU SEISM 2018, ZIUA 5: Si-au pierdut viata cel putin 4.587 persoane, iar 8.585 au fost ranite

Potrivit scenariului exercitiilor SEISM 2018/ EU-ModEX, evaluarea din cea de-a cincea zi arata ca in urma seismului din 13 octombrie a. c. , care a fost urmat de doua replici puternice, si-au pierdut viata cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )