Libnet.ro
UNICEF

10:45

Protestul angajatilor Electrolux din Satu Mare ia amploare: VESTELE ALBASTRE au pornit in mars prin oras si solicita demisia conducerii fabricii (FOTO)

B1 B1,
Protestul angajatilor Electrolux din Satu Mare ia amploare: VESTELE ALBASTRE au pornit in mars prin oras si solicita demisia conducerii fabricii (FOTO)

Greva angajatilor de la fabrica Electrolux din Satu Mare continua, Joi dimineata, sute de satmareni, grevisti si sustinatori, inclusiv sindicalisti din alte judete, s-au adunat in fata fabricii companiei pr. continuă pe B1

Protestul angajatilor Electrolux din Satu Maru ia amploare: VESTELE ALBASTRE au pornit in mars prin oras si solicita demisia conducerii fabricii (FOTO)

Greva angajatilor de la fabrica Electrolux din Satu Mare continua, Joi dimineata, sute de satmareni, grevisti si sustinatori, inclusiv sindicalisti din alte judete, s-au adunat in fata fabricii companiei pr.

O batrana din Satu Mare s-a prezentat la spital cu burta umflata. Cand medicii s-au uitat ce are, au ramas socati. E o minune!

Minune medicala in judetul Satu Mare. Potrivit informatiilor PresaSM, o femeie, in varsta de 61 de ani, din comuna Socond, se pregateste sa aduca pe lume un bebelus. Aceasta a aflat recent ca este.

ACUZATII GRAVE la protestul VESTELOR ALBASTRE din Satu Mare: Timp de 20-30 de ani ne-au strecurat in suflet INUTILITATEA protestelor. Au ajuns sa ne iNCALECE in ultimul hal! (VIDEO)

Un mars de amploare al angajatilor de la Electrolux s-a desfasurat joi la Satu Mare. Sute de oameni au cerut in strada cresterea salariului muncitorilor cu 2 lei pe ora. Protestul s-a lasat cu acuzatii grave.

Grevistii de la Electrolux Satu Mare, dupa ce Dragnea a vorbit de protestul Vestelor albastre: La Guvern s-a mutat durerea din C** in cap! Pe drumul durerii de la C** la spate si-au dat seama ca existati si voi! (VIDEO)

Mai multe sute de angajati ai fabricii Electrolux din Satu Mare au organizat joi un mars de amploare prin oras, solicitand cresterea salariilor cu 2 lei pe ora. Liderii sindicali au lansat acuzatii dure atat.

O femeie din Satu Mare a ramas gravida la 61 de ani. Acasa mai are 14 copii, dintre care trei perechi de gemeni

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare se confrunta cu un caz neobisnuit. Acestia au in grija o satmareanca de 61 de ani, care a ramas gravida. Avand in vedere ca in aceasta situatie varsta pacientei reprezinta un risc, cadrele medicale vor monitoriza indeaproape evolutia sarcinii.

Angajatii Electrolux din Romania, in a 3-a saptamana de greva. VESTELE ALBASTRE din Satu Mare cer 300 de lei in plus la salariu, conducerea refuza

Sute de muncitori de la Fabrica din Satu Matu a companiei producatoare de electrocasnice Electrolux au intrat in ce-a de-a treia saptamana de greva. Angajatii solicita 2 lei in plus la ora de munca, adica.

Lider de sindicat despre protestul de la Electrolux: Nici macar nu negociaza cu noi. Ei ne-au dat o crestere salariala de 1 leu pe ora, noi am cerut 2 lei (VIDEO)

Mai multe sute de angajati ai fabricii Electrolux din Satu Mare au organizat joi un mars de amploare prin oras, solicitand cresterea salariilor cu 2 lei pe ora. Angajatii Electrolux solicita cresterea.

Captura importanta de droguri in Satu Mare: Pastile de ecstasy, amfetamina si cocaina. Au fost introduse in tara in cutii de detergenti

Circa 2. 000 de pastile de extasy, amfetamina, cocaina si o arma cu aer comprimat au fost descoperite in cadrul unor perchezitii de amploare, marti, in judetul Satu Mare, doua persoane fiind retinute de.

VIDEO Flagrant al procurorilor si politistilor Antidrog in Satu Mare: Ecstasy, amfetamina si cocaina de peste 25.000 euro

Aproape 2000 de pastile de ecstasy, dar si amfetamina, cocaina, peste 4. 800 de euro si o arma de tir cu aer comprimat au fost descoperite, marti dupa-amiaza, intr-o actiune a procurorilor DIICOT Satu Mare, drogurile fiind procurate din Olanda si aduse in Romania in cutii de detergenti de doi satmareni care au si fost retinuti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )