Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protestul vestelor galbene afecteaza CE de handbal feminin: meciurile de la Nantes, amnate

Hotnews Hotnews,
 Protestul vestelor galbene afecteaza CE de handbal feminin: meciurile de la Nantes, amnate

Meciurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala 1 a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, de la aceleasi ore, din cauza protestelor vestelor galbene anuntate pentru acest week-end, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

Programul Campionatului European de handbal din Franta, bulversat de protestele vestelor galbene. Afla ce se intampla cu meciurile fetelor noastre!

Meciurile Franta - Suedia si Serbia - Rusia, prevazute sa se dispute sambata dupa-amiaza, in cadrul Grupei principale I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, din cauza manifestatiilor pe care urmeaza sa le organizeze vestele galbene, informeaza cotidianul LEquipe, citat de digisport. ro.

Protestul din Paris afecteaza Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amanate

Meicurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate.

Criza vestelor galbene Celula de criza n Paris, pentru proteste. Harta celor mai expuse zone la violente

Masuri exceptionale in Franta pentru protestele de sambata ale vestelor galbene. O celula de criza va fi activata in Paris, zeci de mii de forte de ordine au fost mobilizate in toata tara, magazinele, muzeele, Turnul Eiffel si alte puncte de atractie turistica vor fi inchise. Politia a realizat o harta a zonelor fierbinti din Paris, unde se asteapta tensiuni intre fortele de ordine si manifestanti.

Analiza. De unde a pornit miscarea vestelor galbene si unde va ajunge. Risca sa rastoarne sistemul constitutional din Franta?

Miscarea vestelor galbene din Franta s-a nascut pe Facebook si este intretinuta tot acolo. BuzzFeedNews scrie ca miscarea a pornit inca din ianuarie de pe anumite forumuri de Facebook numite Groupes Colere Grupuri de manie) iar primul asemenea grup a fost initiat de un zidar portughez din regiunea Dordogne. Astazi a ajuns la o asemenea amploare incat risca sa rastoarne sistemul constitutional din Franta.

ANALIZA De unde a pornit miscarea vestelor galbene si unde va ajunge. Risca sa rastoarne sistemul constitutional din Franta?

Miscarea vestelor galbene din Franta s-a nascut pe Facebook si este intretinuta tot acolo. BuzzFeedNews scrie ca miscarea a pornit inca din ianuarie de pe anumite forumuri de Facebook numite Groupes Colere Grupuri de manie) iar primul asemenea grup a fost initiat de un zidar portughez din regiunea Dordogne.

Un sofer roman de camion, batut in timpul protestelor vestelor galbene din Franta: Roman imputit

Un sofer roman de camion a fost lovit in timpul protestelor vestelor galbene din Franta de un manifestant cu care incerca sa discute. Mai mult, protestatarul l-ar fi si insultat, spunandu-i ca este un roman imputit, relateaza Le Progres.

Criza vestelor galbene. Guvernul francez anunta o mobilizare exceptionala pentru protestele de smbata / Politia cere nchiderea magazinelor de din zona Champs Elysee / Mai multe meciuri amnate

Guvernul Frantei anunta masuri exceptionale de securitate pentru ziua de sambata, in al cel de-al patrulea weekend consecutiv de proteste ale vestelor galbene.

Criza vestelor galbene. Guvernul francez anunta o mobilizare exceptionala pentru protestele de smbata / Politia cere nchiderea magazinelor din zona Champs Elysee / Muzeele si Turnul Eiffel, nchise, mai multe meciuri, amnate

Guvernul Frantei anunta masuri exceptionale de securitate pentru ziua de sambata, in al cel de-al patrulea weekend consecutiv de proteste ale vestelor galbene.

Reputatia presedintelui Emmanuel Macron, puternic afectata de protestele vestelor galbene

Perceput ca un erou al luptei impotriva populismului dupa ce a invins-o pe reprezentanta extremei-drepte in alegerile prezidentiale, Emmanuel Macron si-a vazut reputatia internationala profund afectata ca urmare a modului in care a gestionat protestele vestelor galbene, releva France-Presse.

Protestele vestelor galbene. Deputati de stanga din Franta pregatesc o motiune de cenzura impotriva guvernului

Deputatii francezi de stanga si extrema-stanga, nemultumiti de raspunsurile la criza vestelor galbene, vor depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului, a afirmat joi liderul Partidului Socialist, Olivier Faure, relateaza FranceSoir.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )