Libnet.ro
UNICEF

17:30

Protocoalele secrete dintre SRI si Parchetul General, neconstitutionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protocoalele secrete dintre SRI si Parchetul General, neconstitutionale

Curtea Constitutionala CCR) a admis, ieri, cu sase voturi pentru si trei voturi impotriva Livia Stanciu, Daniel Morar si Stefan Minea), existenta unui conflict intre Parlament si Parchetul General in privinta protocoalelor secrete de colaborare incheiate cu SRI. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie cruciala pe protocoalele secrete. CCR: SRI a intervenit ilegal in dosare

Decizie cruciala la Curtea Constitutionala. Judecatorii de acolo au amanat sa spuna daca protocoalele cu Serviciul Roman de Informatii au fost legale sau nu. CCR a admis existenta unui conflict.

Parchetul General, reactie la decizia CCR:Are putere numai pentru viitor

Parchetul General a reactionat dupa ce CCR a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Ministerul Public, ca urmare a protocoalelor dintre parchet si SRI. Parchetul General a subliniat ca decizia CCR are putere numai pentru viitor, anuntand ca va cauta solutii optime dupa publicarea motivarii.

Parchetul General, dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: Are putere numai pentru viitor

Parchetul General reactioneaza dupa ce CCR a constatat existenta unui conflict juridic de naturaconstitutionalaintre Parlament si Ministerul Public, ca urmare a protocoalelor dintre parchet si.

Dancila raspunde criticilor eurodeputatilor: Niciun romn nu poate sa spuna ca Guvernul a luat o decizie mpotriva Justitiei / Trebuie sa protejam cetatenii afectati de protocoalele secrete

Niciun roman nu poate sa spuna ca Guvernul a luat o decizie impotriva Justitiei, a sustinut premierul Viorica Dancila, ca raspuns la criticile mai multor eurodeputati privind ofensiva puterii de la Bucuresti asupra sistemului judiciar. Nu am niciun act normativ pe masa guvernului, referitor la amnistie, a adaugat premierul, completand insa trebuie sa protejam cetatenii afectati de protocoalele secrete.

Procurorii de la unitatea de elita, audiati la Parchetul General

Doi dintre procurorii de la unitatea de elita dau acum explicatii la Parchetul General. Este vorba despre Cerasela Raileanu si Giluela Diaconu, acuzate ca faceau parte din grupul infractional organizat.

PARCHETUL GENERAL: Lucian Onea si Mircea Negulescu, cercetati penal in continuare

Parchetul General a anuntat, astazi, extinderea urmaririi penale in cazul procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu.

Ana Maria Patru, audiata la Parchetul General in dosarul procurorilor de la DNA Ploiesti: M-as bucura sa ii vad umiliti

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), a ajuns luni la Parchetul General, acolo unde este audiata in dosarul procurorilor de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea.

CCR, decizie cruciala pe protocoalele secrete

Update: Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public,.

Parchetul General: Augustin Lazar a semnat doar adresa de comunicare a solutiei date de alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe Iohannis

Reprezentantii Parchetului General reitereaza ca procurorul Augustin Lazar a semnat doar o adresa de comunicare a solutiei date de un alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, semnarea corespondentei de acest tip fiind atributie de serviciu a conducatorului unitatii de parchet, Lazar fiind atunci procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )