Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pruna, USR: Stocurile de gaze au ajuns la cel mai mic nivel din ultimii ani. Are Romania indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase?

Adevărul Adevărul,
Pruna, USR: Stocurile de gaze au ajuns la cel mai mic nivel din ultimii ani. Are Romania indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase?

Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au ajuns in acest an la cel mai mic nivel din ultimii ani, atrage atentia deputatul USR Cristina Pruna. Ea pune problema daca acestea sunt de ajuns pentru a face fata iernii care urmeaza. continuă pe Adevărul

Avem cel mai mic sistem bancar din UE

Eugen Radulescu: Programul Prima Casa trebuie schimbat * Radulescu: Daca intram dintr-o crestere economica accelerata in recesiune, ne putem trezi intr-o situatie ca cea din 2010 * Reprezentantul BNR: Avem companii sarace si patroni bogati Tara noastra are cel mai mic sistem bancar din Uniunea Europeana UE), a spus, sambata, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE, atat din punctul de vedere al activelor, cat si al intermedierii financiare, a declarat sambata directorul Directiei de Stabilitate financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

Desi sprijinit de aproape TOATE bisericile si partidele, referendumul pentru redefinirea familiei a devenit scrutinul cu CEL MAI MIC NUMAR de votanti de dupa 1990

Referendumul privind familia traditionala, cel de-al saptelea referendum din istoria postdecembrista a Romaniei, a venit cu un record negativ: pe 6 si 7 octombrie s-a inregistrat cea mai slaba prezenta la vot.

Cristina Pruna, deputat USR: Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de ANRE pentru acesta iarna au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani

Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru sezonul de iarna 2018-2019, au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani, afirma Cristina Pruna, deputat USR, care pune problema daca acestea sunt indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase. Reprezentanti ai ANRE si ai Ministerului Energiei sunt invitati saptamana viitoare, in plenul Camerei Deputatilor, sa ofere explicatii pe aceasta tema.

Un actor din Las Fierbinti si in puii mei a ajuns cel mai tanar director de teatru din Romania

Actorul Octavian Costin asigura interimatul la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea si, la cei 27 de ani ai sai, este cel mai tanar director de teatru din Romania.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

Cel mai scump brad artificial de Craciun din Romania, instalat de autoritati la periferia Targu-Jiului. Vom avea un brad natural in centru

Cel mai scump brad de Craciun din Romania, care a fost achizitionat in urma cu doi ani de catre autoritatile din municipiul Targu Jiu, nu va mai fi expus in centrul orasului.

Cel mai bun antivirus in 2018: cum protejezi un PC sau Mac de infectii

La intrebarea care este cel mai bun antivirus in 2018, raspunsul s-ar putea sa te uimeasca. Pentru prima oara, nu mai vorbim de o solutie traditionala de securitate si, cu atat mai putin,.

Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Anul acesta ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei, a afirmat, sambata, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Agerpres. La finalizari, anul acesta are potentialul de a fi anul al doilea cu cel mai ridicat nivel de sanctiuni din istorie, pentru ca sunt investigatii mari care se termina in trimestrul acesta, deci pana la sfarsitul anului, a spus Bogdan Chiritoiu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )