Libnet.ro
UNICEF

11:30

PSD: 10,4 milioane de romani imunizati pana la sfarsitul lunii septembrie sau Guvernul Citu pleaca acasa

Antena3 Antena3,
PSD: 10,4 milioane de romani imunizati pana la sfarsitul lunii septembrie sau Guvernul Citu pleaca acasa

Reprezentantii Partidului Social Democrat au transmis marti un comunicat in care solicita demisia guvernului Florin Citu, daca pana la sfarsitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani. continuă pe Antena3

UPDATE Citu: Se lucreaza non-stop pentru rezolvarea problemelor la platforma Pana in septembrie pot fi vaccinati 10,4 milioane de romani

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, legat de problemele de functionare a platformei de programare pentru vaccinarea impotriva COVID, ca se lucreza non-stop pentru rezolvarea acestora. El a mai spus ca locurile s-au epuizat in unele zone si pentru ca nu mai este vaccin, dar ca aceste intarzieri in livrare vor fi recuperate, iar pana in septembrie vor puea fi vaccinati 10,4 milioane de romani.

PSD: Guvernul sa demisioneze daca pana la sfarsitul lunii septembrie nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

Partidul Social Democrat solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu privind imunizarea a 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie.

PSD: Guvernul Citu trebuie sa demisioneze, daca pana la sfarsitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

PSD solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu, de a imuniza 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie 2021. Esecul in atingerea acestui obiectiv trebuie sa conduca in mod automat la demisia Guvernului si la formarea unei noi majoritati parlamentare, capabila sa gestioneze pandemia si sa relanseze economia, adauga social-democratii.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,09 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 10,09 milioane de lei 2,07 milioane de euro).

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

MINISTRUL SANATATII FRANCEZ: Franta poate vaccina 2,4 milioane de persoane pana la sfarsitul lunii februarie

Franta este pe drumul cel bun pentru a-si atinge tinta de vaccinare a 1 milion de persoane impotriva COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie si are suficiente doze pentru a creste totalul la 2,4 milioane de persoane vaccinate pana la sfarsitul lunii februarie, a declarat luni ministrul sanatatii Olivier Veran, citat de Reuters.

Valeriu Gheorghita: Pana acum au fost distribuite in tara 331.097 de doze de vaccin anti-COVID-19. Peste 340.000 de romani, programati, pana acum, in etapa a doua (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat marti ca Romania a receptionat pana acum peste 595. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19, dintre care peste 331. 000 deu fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )