Libnet.ro
UNICEF

13:45

PSD si ALDE ar putea avea candidat unic la prezidentiale in 2019. Dragnea: Va fi stabilit dupa o analiza serioasa, rationala, nu pe orgolii si mandrii gaunoase

Adevărul Adevărul,
PSD si ALDE ar putea avea candidat unic la prezidentiale in 2019. Dragnea: Va fi stabilit dupa o analiza serioasa, rationala, nu pe orgolii si mandrii gaunoase

PSD si ALDE ar putea avea un candidat unic la alegerile prezidentiale din 2019, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea. El a spus ca este deschisa varianta unui candidat unic, care poate sa fie de la PSD sau poate sa fie de la ALDE, sustinand ca acesta va fi desemnat dupa o analiza serioasa, rationala, ci nu pe orgolii si mandrii gaunoase. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea ii da sperante lui Tariceanu: Este deschisa posibilitatea unui candidat unic la prezidentiale. Poate fi de la PSD, poate fi de la ALDE

Marea dorinta a lui Calin Popescu Tariceanu de a fi candidat in alegerile prezidentiale sustinut atat de ALDE cat si de PSD ar putea deveni realitatea. Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, ca este.

Calin Popescu Tariceanu, candidatul PSD-ALDE pentru prezidentiale? Anuntul facut de liderul Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD si ALDE ar putea avea un candidat comun la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta poate face parte din oricare din aceste doua partide, scopul fiind ca alianta.

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani, de data aceasta prin netranspunerea in legislatia nationala a Directivei 2015/849 privind combaterea spalarii banilor. Paguba produsa de Guvern este, de data aceasta, dubla: mai intai pentru ca, prin netranspunerea directivei, finantele Romaniei si ale romanilor sunt mai vunerabile in fata evazionistilor si a infractorilor care spala bani. Apoi fiindca, netranspunand directiva la timp, Comisia a propus penalitati Romaniei, sume care vor fi platite tot din bugetul statului, adica din banii platitorilor de taxe, conform unui comuniat de presa remis Redactiei noastre.

Doua dezastre. Ce afecteaza mai grav interesele Romniei pe plan extern, Era Trump vs. UE sau puterea PSD-ALDE?

Cu alte cuvinte, intrebarea din titlu ar putea suna asa: care este perspectiva externa de care ne temem cel mai mult Romania, fara garantii reale de securitate sau Romania, de facto in afara Uniunii Europene? Ce ne ingrozeste mai tare? Dar, ca scenariul sa fie un cosmar total, nu ar putea fi cumva si una si alta? Si daca asa stau lucrurile, ce se mai poate face?;.

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

Parmezanul ar putea avea pe eticheta imagini asemanatoare cu cele de pe pachetele de tigari. Care este MOTIVUL...

Organizatia Mondiala a Sanatatii va propune, in luna septembrie, o rezolutie care ar putea include taxe mai mari si avertizari de tipul celor scrise pe pachetele de tigari pe alimentele acuzate ca ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )