Libnet.ro
UNICEF

19:00

PSD AMENINTA: Motiune de cenzura, daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu creste cuantumul pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD AMENINTA: Motiune de cenzura, daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu creste cuantumul pensiilor

PSD va depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca acesta nu va dubla alocatiile pentru copii si nu va mari pensiile, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, intr-o conferinta de presa. El a criticat petrecerea de la Guvern, referindu-se si la amenda platita de Ludovic Orban si de ministri ai Cabinetului sau pentru ca nu purtau masca si s-a fumat in interiorul cladirii. continuă pe Ziarul Bursa

PSD ameninta guvernul cu o noua motiune de cenzura daca nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul sau va depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca acesta nu va dubla alocatiile pentru copii si nu va mari pensiile.

PSD ameninta cu motiunea de cenzura daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile cu 40%

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, duminica, ca partidul sau intentioneaza sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca nu isi va respecta promisiunile de dublare a alocatiilor pentru copii si nu va mari pensiile.

PSD ameninta cu motiunea de cenzura: Guvernul ar trebui sa termine cu jaful inceput in aceasta pandemie

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, anunta ca PSD va depune o motiune de cenzura daca in toamna nu vor fi crescute pensiile cu 40%.

PSD AMENINTA GUVERNUL: Majorati pensiile sau plecati!

PSD va depune o motiune de cenzura daca Guvernul va modifica, prin ordonanta de urgenta, legea pensiilor aprobata de social-democrati si in care se arata ca valoarea punctului de pensie trebuie sa fie majorata cu 40% de la 1 septembrie 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )