Libnet.ro
UNICEF

23:01

PSD ameninta cu motiunea de cenzura daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile cu 40%

Antena3 Antena3,
PSD ameninta cu motiunea de cenzura daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile cu 40%

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, duminica, ca partidul sau intentioneaza sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca nu isi va respecta promisiunile de dublare a alocatiilor pentru copii si nu va mari pensiile. continuă pe Antena3

PSD AMENINTA: Motiune de cenzura, daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu creste cuantumul pensiilor

PSD va depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca acesta nu va dubla alocatiile pentru copii si nu va mari pensiile, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, intr-o conferinta de presa. El a criticat petrecerea de la Guvern, referindu-se si la amenda platita de Ludovic Orban si de ministri ai Cabinetului sau pentru ca nu purtau masca si s-a fumat in interiorul cladirii.

PSD ameninta cu motiunea de cenzura: Guvernul ar trebui sa termine cu jaful inceput in aceasta pandemie

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, anunta ca PSD va depune o motiune de cenzura daca in toamna nu vor fi crescute pensiile cu 40%.

PSD ameninta guvernul cu o noua motiune de cenzura daca nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul sau va depune o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca acesta nu va dubla alocatiile pentru copii si nu va mari pensiile.

PSD AMENINTA GUVERNUL: Majorati pensiile sau plecati!

PSD va depune o motiune de cenzura daca Guvernul va modifica, prin ordonanta de urgenta, legea pensiilor aprobata de social-democrati si in care se arata ca valoarea punctului de pensie trebuie sa fie majorata cu 40% de la 1 septembrie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )