Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

Adevărul Adevărul,
Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

PSD a depus, luni, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Guvernare PNL numele tau este Austeritate. Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici spune ca PNL si pseudo-ministrul Vasile Citu nu au ce cauta la guvernare si trebuie inlaturati imediat si cere ca motiunea sa fie dezbatuta si votata cat mai repede. continuă pe Adevărul

PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor. Orban: O sa prezentam nenorocirea lasata de acesti guvernanti iresponsabili-UPDATE

Eugen Teodorovici a anuntat, in plenul de luni, ca senatorii PSD depun o motiune simpla la adresa ministrului de Finante Florin Citu. Acesta a precizat ca motiunea se numeste Guvernare PNL - numele tau este austeritate. in replica, premierul Ludovic Orban a declarat ca acesta este un bun prilej pentru liberali sa prezinte nenorocirea lasata de guvernantii PSD iresponsabili.

Primul test pentru Guvernul Orban: Teodorovici a depus o motiune simpla impotriva Ministrului Finantelor, Florin Citu

Noul guvern PNL va trebui sa treaca prin primul test prin Parlament! Eugen Teodorovici a depus luni, in Senat, o motiune simplaimpotriva succesorului sau la Ministerul Finantelor, Florin.

Orban, despre motiunea impotriva ministrului Finantelor: Ne bucuram ca avem ocazia sa prezentam iar nenorocirea lasata de acesti guvernantii social-democrati iresponsabili (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca se bucura de intentia PSD de a depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, liberalul Florin Citu. Si asta pentru ca, din nou, liberalii vor avea sansa sa.

Motiune simpla contra ministrului Apararii, Victor Gaiciuc: A facut declaratii prin care sprijina separatistii din Donbas

Fractiunea PAS solicita demisia ministrului Apararii, Victor Gaiciuc, dupa ce in spatiul public au aparut imagini video unde acesta anterior aducea laude la adresa militarilor separatisti din estul Ucrainei.

PSD depune motiune impotriva ministrului Finantelor. Prima reactie a lui Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca reprezentantii PSD sunt jenantiprin depunerea la Senat a unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor. Eu il felicit pe ministrul Finantelor.

Motiunea PSD, impotriva lui Citu. Prima reactie a lui Eugen Teodorovici: Dovada ca nu au ce cauta la Guvernare

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj legat de motiunea depusa astazi impotriva lui Florin Citu. Fostul ministru al Finantelor sustine ca PNL si pseudo-ministrul Citu nu au ce cauta la Guvernare si trebuie.

Eugen Teodorovici, reactie exploziva dupa ce ministrul de Finante a anuntat ca va renunta la programul O familie, o casa

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a avut o reactie exploziva, dupa ce actual ministru de Finante, Florin Citu, a anuntat ca va renunta la programul O familie, o casa. Vasile Citu se.

PSD a depus luni prima motiune de cenzura impotriva noului Guvern

PSD a depus luni la Senat o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. In.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )