Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD a facut plangere la CNA, cerand ca Iohannis sa vorbeasca doar in spatiul electoral al PNL

România Liberă România Liberă,
PSD a facut plangere la CNA, cerand ca Iohannis sa vorbeasca doar in spatiul electoral al PNL

PSD a facut o plangere la CNA, cerand ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba voie sa vorbeasca, la p. continuă pe România Liberă

PSD i-a facut plangere la CNA lui Iohannis: Live-ul a fost difuzat intr-o emisiune informativa, nu intr-una electorala

Social-democratii i-au facut miercuri plangere la Consiliul National al Audivizualului CNA) presedintelui Klaus Iohannis pentru discursul pe care l-a avut marti. PSD motiveaza ca declaratia sefului statului a fost difuzata intr-o emisiune informativa si nu una electorala, iar materialul difuzat nu a prezentat activitati ale presedintelui, ci mesaje electorale directe pentru si in favoarea PNL.

DOCUMENT PSD a depus plangere la CNA impotriva lui Iohannis: Discursul lui Klaus Iohannis este material de propaganda electorala

PSD a depus, miercuri, o plangere la CNA in care solicita ca institutia sa dea o decizie de indrumare catre radiodifuzori prin care interventiile presedintelui Klaus Iohannis sa fie calculate corespunzator in cadrul timpului de emisie acordat Partidului National Liberal.

PSD a depus plangere la CNA impotriva lui Iohannis

Demersul social-democratilor vine dupa ce presedintele Iohannis a avut mai multe declaratii si conferinte de presa in care a atacat PSD si a solicitat voturi pentru PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )