Libnet.ro
UNICEF

19:30

PSD: Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE

Eugen Teodorovici a postat azi, pe reteaua sociala Facebook, un mesaj si o poza a cererii prin care cer demisia ministrului Finantelor, Florin Vasile Citu. Cererea este intitulata Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

PSD a depus, luni, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Guvernare PNL numele tau este Austeritate. Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici spune ca PNL si pseudo-ministrul Vasile Citu nu au ce cauta la guvernare si trebuie inlaturati imediat si cere ca motiunea sa fie dezbatuta si votata cat mai repede.

PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor. Orban: O sa prezentam nenorocirea lasata de acesti guvernanti iresponsabili-UPDATE

Eugen Teodorovici a anuntat, in plenul de luni, ca senatorii PSD depun o motiune simpla la adresa ministrului de Finante Florin Citu. Acesta a precizat ca motiunea se numeste Guvernare PNL - numele tau este austeritate. in replica, premierul Ludovic Orban a declarat ca acesta este un bun prilej pentru liberali sa prezinte nenorocirea lasata de guvernantii PSD iresponsabili.

Test pentru noul guvern PNL. PSD vrea sa demita ministrul de Finante

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anuntat luni, in plen, depunerea motiunii simple intitulate Guvernarea PNL, numele tau este austeritate. Grupul parlamentar al PSD din Senat depune motiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )