Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD: Guvernul Orban a esuat lamentabil atat pe plan sanitar, cat si economic

Antena3 Antena3,
PSD: Guvernul Orban a esuat lamentabil atat pe plan sanitar, cat si economic

Partidul Social Democrat a postat pe retelele de socializare un mesaj dur la adresa actualei guvernari pe care o acuza ca a esuat lamentabil in gestionarea crizei sanitare. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu somajul tehnic in plina pandemie. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Economia romaneasca este in pragul dezastrului, in urma crizei epidemiologice. O mare parte din angajatii din Romania au avut de suferit de pe urma restrictiilor, ajungand in somaj tehnic. Unii dintre cei mai afectati, in toata aceasta perioada, au fost angajatii din HoReCa. Se prelungeste programul de somaj tehnic pentru HoReCa Faliment este cuvantul de .

Liderul deputatilor PSD: Guvernul sa dea OUG pentru eliminarea pensiilor speciale. intr-o singura noapte, Orban a dat 25. E simplu sa mai dea o OUG

Liderul deputatilor PSD a cerut, marti, in sedinta de plen, ca pensiile speciale sa fie eliminate definitiv. Simonis si alti lideri PSD precum si parlamenarii USR au anuntat ca vor demisiona ca sa nu beneficieze de pensii speciale.

Victor Ponta: Programul de guvernare al PNL pare plagiat din cel al PSD. Ludovic Orban o sa asfalteze si Calea Lactee

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat ca autoritatile nu fac mai multe teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus, desi Guvernul a anuntat o capacitate de peste 50. 000 de teste pe zi, pentru a .

PONTA: Programul PNL pare plagiat dupa programul PSD, domnul Orban o sa asfalteze Calea Lactee

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a participat ieri seara la o emisiune electorala la postul Romania TV. Acesta a spus ca Guvernul nu face mai multe teste pentru a tine numarul cazurilor noi descoperite zilnic pe un platou de 10. 000 de infectari, care ar fi fost indicat de presedintele Klaus Iohannis, relateaza G4media.

Vlad Voiculescu ataca Guvernul Orban: A modificat abuziv, prostesc si iresponsabil Codul Administrativ Nu voi asista pasiv la mizeria asta

Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, lanseaza un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunand ca a modificat Codul Administrativ in mod abuziv, electoral interesat, prostesc si iresponsabil, iar din aceasta cauza este in situatia in care nu isi poate prelua functia, desi au trecut aproape doua luni de la alegerile locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )