Libnet.ro
UNICEF

23:15

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Hotnews Hotnews,
 De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Marcel Ciolacu, despre variantele de premier luate in calcul de PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, ca social-democratii au mai multe posibile variante de premier, printre care se numara Sorin Grindeanu, Mihai Tudose sau Vasile Dancu. Ciolacu a mai.

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor masuri pe care le va lua PSD daca va castiga alegerile

Marcel Ciolacu a precizat, marti seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, care sunt primele masuri pe care le va lua PSD daca va ajunge la guvernare, in urma alegerilor parlamentare din decembrie.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Marcel Ciolacu: Credeti ca si penelistii vor renunta la privilegiile pe care nu le merita?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu acuza PNL si USR ca au copiat programul de guvernare si actiunile propuse de PSD.

Inflatie de premieri la PSD, Marcel Ciolacu anunta cel putin trei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, i-a nominalizat pe Sorin Grindeanu, Mihai Tudose si Vasile Dancu c.

Marcel Ciolacu afirma ca PSD are mai multe variante de premier: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii!

Marcel Ciolacu a declarat ca Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii, a spus presedintele PSD, in exclusivitate la Antena 3.

Marcel Ciolacu: Iohannis a incalcat Constitutia! Si legea! Si bunul-simt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj dur pe retelele de socializare prin care il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, legea si bunul simt.

Marcel Ciolacu, declaratie halucinanta despre antidotul salvator: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se arata sceptic cu privire la sosirea vaccinului anti-COVID-19 la sfarsitul lui decembrie, asa cum este anuntat de autoritati. Cu toate acestea, politicianul a confirmat faptul ca nu s-ar vaccina, criticandu-i pe colegi din alte ministere care fac deja liste in asteptarea vaccinului, chiar daca nu fac parte din categoriile prioritare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )