Libnet.ro
UNICEF

13:30

PSD: Iohannis si Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-Covid, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii pentru pandemie

Adevărul Adevărul,
PSD: Iohannis si Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-Covid, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii pentru pandemie

PSD acuza Guvernul Orban si pe presedintele Klaus Iohannis ca incearca sa distraga atentia de la situatia generata de pandemie prin declaratiile referitoare la vaccinul anti-Covid, fiind dat exemplul gestionarii problematice a pregatirii spitalelor tarii pentru pandemie. continuă pe Adevărul

PSD: Iohannis si Guvernul Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii de lupta cu pandemia

Social-democratii au transmis ca presedintele Klaus Iohannis si Guvernul Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-coronavirus si precizeaza ca miile de medici din tara stiu si ei la fel de bine ca nici n-ar avea unde sa tina un asemenea vaccin la -80 de grade, conform news. ro.

PSD, mesaj pentru Iohannis si Guvernul Orban: Vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Social-democratii au lansat acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban pe care ii acuza ca vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca in primavara, cand le ofereau iluzia ca vor pregati spitalele tarii de lupta cu pandemia.

PSD: Cu PNL la putere, si vaccinul COVID va ajunge in Romania la fel -greu si in conditii necorespunzatoare

Membrii PSD spun ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban vand romanilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, ca in primavara, cand spuneau ca vor pregati spitalele in lupta cu pandemia.

Ludovic Orban: Nu se permite scoaterea pe piata a unui vaccin anti-COVID-19 daca el genereaza victime. Nu exista o astfel de situatie!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, la nivelul Uniunii Europene, achizitia de vaccinuri anticoronavirus o face Comisia Europeana, iar repartizarea dozelor se face proportional cu populatiile statelor. Seful.

Cand ar putea incepe testele clinice ale unui vaccin anti-COVID-19 pentru copii si adolescenti

Eficienta unui vaccin anti-COVID-19 nu a fost testata pana acum pe scara mare la copii si adolescenti, dar studii clinice ar putea fi demarate incepand din primavara, a estimat un institut italian de cercetare in domeniul vaccinurilor pediatrice, potrivit Hotnews.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )