Libnet.ro
UNICEF

08:45

PSD pregateste motiunea de cenzura daca Legea pensiilor va fi modificata

Adevărul Adevărul,
PSD pregateste motiunea de cenzura daca Legea pensiilor va fi modificata

Lia Olguta Vasilescu, membra a PSD si fost ministru al Muncii, a declarat ca partidul sau va depune o motiune de cenzura in cazul in care PNL se atinge de o singura virgula din Legea pensiilor publice. Ea apara cu indarjire si pensiile speciale si sustine ca, dupa noile calcule, toate pensiile vor atinge valori similare. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu ameninta cu motiunea de cenzura orice modificare la Legea pensiilor: Este inadmisibil si nu voi tolera

Lia Olguta Vasilescu, fost ministrul al Muncii, apara cu vehementa Legea pensiilor, spunand ca aceasta nu ii priveste doar pe pensionari, ci e o lege de care vor beneficia si generatiile urmatoare. Ea ameninta ca PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care liberalii vor decide sa atinga o singura virgula din Legea pensiilor publice.

Citu: Putem sa facem o crestere de pensii, dar vom vedea care va fi aceea. Asa cum este construita, Legea pensiilor este nesustenabila

Ministrul de Finante, Florin Citu, a afirmat, marti seara, ca pensiile vor creste de la 1 septembrie, dar procentul se va stabili in functie de executia bugetara. Citu sustine ca Legea pensiilor este nesustenabila si trebuie avuta mare grija, intrucat Romania trebuie sa existe si dupa 1 septembrie 2021.

Reactia PSD pe legea pensiilor speciale: Singura solutie este impozitarea lor drastica prin OUG

Si PSD a reactionat fata de Legea pensiilor speciale propusa de PNL sussinand ca singura solutie viabila este impozitarea acestora cu peste 90%, prin Ordonanta de Urgenta. Stiti foarte bine ca avem cateva decizii ale CCR prin care se stabileste foarte clar ca pensiile speciale nu pot fi eliminate. Singura solutie este impozitarea acestora. , a declarat Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD.

FLORIN CITU: Legea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate a bugetului in urmatorii doi ani

Legea care prevede majorarea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului pentru urmatorii doi ani. Atat institutiile financiare internationale cat si agentiile de rating au evidentiat ca reprezinta un risc major pentru sanatatea economiei, citeaza Agerpres. ro dintr-un discurs al ministrului Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: Legea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului, nu numai pentru 2020, ci si pentru urmatorii doi ani

Legea care prevede majorarea pensiilor ridica probleme de sustenabilitate bugetului nu doar pentru 2020, dar si pentru urmatorii doi ani, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Dan Barna, despre Legea pensiilor speciale propusa de PNL: Se reia un traseu deja parcurs. Pe scurt, PNL vrea o amanare

Liderul USR Dan Barna critica pe pagina sa de Facebook noua Lege a pensiilor speciale propusa de PNL sustinand ca, in realitate nu se intampla altceva decat sa se reia un traseu Parlamentar deja parcurs, fapt care denoota, in opinia sa, ca PNL doreste sa traga de timp si sa amane o rezolvare a situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )