Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD: Presedintele Iohannis Bete-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocatiilor pentru copii prevazuta in Legea Bugetului

B1 B1,
PSD: Presedintele Iohannis Bete-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocatiilor pentru copii prevazuta in Legea Bugetului

PSD il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca blocheaza majorarea alocatiilor pentru copii, prin faptul ca nu a promulgat legea bugetului, ci a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la acest act. continuă pe B1

PSD l acuza pe Iohannis ca tocmai a blocat majorarea alocatiilor pentru copii, promisa de la 1 martie

PSD da vina din nou pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca prin nepromulgarea Legii bugetului a blocat majorarea alocatiilor pentru copii, care era anuntata de la 1 martie.

PSD: in timp ce copiii nu isi primesc banii alocati, Iohannis isi continua nepasator campania electorala

Partidul Social Democrat il acuza pe Klaus Iohannis ca a blocat majorarea alocatiilor pentru copii, prevazuta in legea bugetului pe 2019. Presedintele Iohannis Bete-n-Roate tocmai a blocat majorarea.

Ministrul Muncii, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Nu se poate realiza fara promulgarea bugetului

Majorarea alocatiilor pentru copii nu se poate realiza fara aprobarea si promulgarea bugetului iar abordarea sefului statului este pur electorala, nu are nicio legatura cu economia si cu interesele.

MINISTRUL MUNCII: Majorarea alocatiilor nu se poate realiza fara promulgarea bugetului

Majorarea alocatiilor pentru copii nu se poate realiza fara aprobarea si promulgarea bugetului iar abordarea sefului statului este pur electorala, nu are nicio legatura cu economia si cu interesele cetatenilor.

ALOCATII 2019. Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii.

Guvernul a adoptat OUG privind majorarea alocatiilor copiilor

Guvernul a adoptat marti ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de 1 a lunii urmatoare intrarii in vigoare a legii bugetului, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a trimis bugetul la CCR: `Gestul e total inoportun si nejustificat. Demagogie si populism`

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si partenerul de coalite al lui Liviu Dragnea, l-a numit demagog si populist pe presedintele Iohannis, dupa ce seful statului a anuntat, vineri, ca sesizeaza.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare.

Presedintele Iohannis: Romania trebuie sa iasa din cercul vicios al experimentelor promovate de unii economisti autoproclamati vizionari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un mesaj transmis cu prilejul Galei de inaugurare a Anului Bursier 2019, ca Romania trebuie sa iasa din cercul vicios al experimentelor promovate de unii economisti.

Discoteca Teodorovici se face ca nu intelege criticile aduse de presedintele Iohannis Legii Bugetului

Ministrul de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, critica decizia presedintelui Klaus Iohannis de a se pronunta pe buget inainte de a-l fi citit. Nu am inteles declaratia de astazi de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )